Om os

 

Vi drives af The Stars Group, der er en af de mest pålidelige og veletablerede virksomheder inden for onlinespil, og som står bag førende brands som PokerStars.

The Stars Group er et børsnoteret selskab på Toronto- og Nasdaq-indekserne, og som følge heraf overholder vi den skrappeste lovgivning på alle markeder, hvor vi driver virksomhed. Vi har licenser over hele verden og samarbejder med lokale tilsynsmyndigheder og uafhængige kontrolvirksomheder om at sikre den størst mulige integritet og sikkerhed, så du altid kan have vished om, at vores spil er sikre, og at dine penge er beskyttet.

Stort udvalg af sportsgrene og spil

Vi har et bredt udvalg af forskellige sportsgrene, spil og funktioner, som er designet til at give dig en komplet, sjov og brugervenlig oplevelse, når du spiller. Hos os kan du spille på nogle af verdens største sportsbegivenheder, og vores nyskabende og originale, innovative funktioner gør, at vi er det foretrukne valg for flere millioner spillere over hele verden. Vi har altid fantastiske særlige tilbud, og med en Stars-konto får du også øjeblikkelig adgang til verdens største pokersite – du kan tilmed bruge den samme konto til både poker og sportsvæddemål.

Den bedste kundeservice og hurtige, nemme transaktioner

Vores kundeservice er klar til at hjælpe dig 24 timer i døgnet. Du skal blot kontakte kundeservice, så får du hurtigt svar.

Det er også hurtigt og nemt at indbetale på din Stars-konto, og du kan indbetale på en række måder. Du kan også hurtigt trække penge ud af din konto, når du vil have udbetalt dine gevinster.

Autoriseret og lovreguleret

Vi er en autoriseret og registreret virksomhed, og vi overholder alle regler på de markeder, hvor vi driver virksomhed. Vi tager ansvarligt spil meget alvorligt og tilbyder en række værktøjer, som kan give kunderne fuld kontrol, når de spiller på sport online.