Ofte Stillede Spørgsmål angående software

Installation:

Jeg downloadede BetStars-softwaren, men den startede ikke automatiske, eller jeg modtog en “Disk Write”-fejl. Hvordan ordner jeg dette problem, så jeg kan installere BetStars? Når jeg kører BetStars-installationsfilen, jeg downloadede, får jeg en besked om, at filen ikke er en eksekverbar fil, og bliver anmodet om at vælge et program til at åbne filen med, eller at filen er korrupt, eller at det ikke er en gyldig Windows32-applikation. Hvordan løser jeg disse fejl? Jeg kan ikke downloade softwaren fra jeres hjemmeside. Det tager meget lang tid eller stopper bare og bliver ikke færdigt. Hvordan kan jeg løse dette problem og hente jeres software? Kan I sende softwaren på en CD? Kan jeg kører BetStars på en Macintosh (Mac OSX)? Hvis jeg har en ældre udgave af Mac OS (10.4 eller ældre), kan jeg så stadig spille på BetStars? Kan jeg køre BetStars på Linux (dvs. Ubuntu, Fedora, osv.)? Kan jeg køre BetStars på min mobil, iPhone eller anden bærbar enhed, så jeg kan spille på farten? Hvis jeg geninstallerer BetStars, mister jeg så mine indstillinger og spillernoter?

Problemer med at logge ind:

Når jeg åbner BetStars, er jeg ude af stand til at opdatere til nyeste version af softwaren og forbinde til serveren. Jeg har modtaget en af følgende fejl: -2/-67, -2/-79, -2/-83, -3/-99 eller en anden fejl. Hvordan løser jeg dette problem, så jeg kan forbinde til jeres server og logge ind på min konto? Hvordan vedhæfter jeg filerne i en e-mail? Når jeg åbner BetStars, får jeg en fejbesked: "Sikkerhedscertifikat eller datoindstillinger forkerte." Hvilke Winsock porte benytter BetStars? Hvordan konfigurerer jeg min firewall, så den lader BetStars få adgang til Internettet?

Tabt forbindelse under spil:

Når jeg spiller på jeres hjemmeside bliver jeg ofte timet ud, oplever lag, eller mister forbindelsen til spillene. Jeg kan surfe på nettet uden problemer og har ikke problemer med andre hjemmesider, når dette sker. Hvad er der galt med jeres servere?

Har du andre spørgsmål, vi ikke har dækket? Vores kundeservicemedarbejdere står klar til at hjælpe 24 timer i døgnet. E-mail os på support@betstars.dk.

Ansvarligt spil

Responsible Gaming

Vi har forpligtet os til ansvarligt spil, og bestræber os på at sikre en fornøjelig og positiv spiloplevelse.