Ofte stillede spørgsmål om sportsvæddemål

Generelt om sportsvæddemål

Hvor finder jeg sportsvæddemål? Er sportsvæddemål tilgængelige i mit land? Jeg er interesseret i en specifik sport. Hvilke sportsgrene kan jeg spille på? Hvilke slags væddemål findes der? Hvor finder jeg de generelle regler for sportsvæddemål? Hvordan spiller jeg? Hvordan udbetaler jeg fra min konto? Hvordan spiller jeg på min mobil/tablet? Kan jeg spille telefonisk? Hvad er livespil, og er det tilgængeligt i alle begivenheder?

Konto

Kan jeg bruge penge fra min konto til at spille poker og andre spil? Jeg har allerede en konto. Skal jeg oprette en ny konto for at spille på sport? Jeg har glemt mit Stars-ID og/eller password. Hvad kan jeg gøre? Kan jeg spille på sport, samtidig med at jeg spiller poker eller andre spil? Jeg er ny på jeres site og har ikke nogen konto, men jeg vil kun spille på sport. Hvad skal jeg gøre?

Sådan spiller du

Jeg forstår ikke nogle af jeres væddemål. Kan jeg få forklaret alle typer væddemål? Hvad er det mindste beløb, jeg kan spille for? Hvad er det største beløb, jeg kan spille for? Hvad er den størst mulige gevinst? Hvordan kan jeg se, hvor meget jeg kan vinde på mit væddemål? Hvad er et singlespil, og hvordan spiller jeg? Hvad er kombinationsspil, og hvordan spiller jeg? Hvordan placerer jeg et livespil? Hvordan kan jeg se, om mit spil er gået igennem? Hvor kan jeg se alle mine væddemål? Hvor kan jeg se resultaterne af mine væddemål? Kan jeg annullere et væddemål? Hvad er Cash Out-funktionen, og hvordan virker den? Er Cash Out altid muligt? Hvad er et "each way"-væddemål (EW)? Hvis I ikke har en begivenhed, jeg gerne vil spille på, kan jeg så bede om odds? Kan jeg vælge, hvordan odds bliver vist på siderne?

Free Bets

Hvordan virker Free Bets, og hvordan får jeg et? Hvordan bruger jeg et Free Bet, når jeg har fået det? Kan jeg få Free Bets i Rewards Store?

Indfrielse af væddemål

Hvor længe skal jeg vente, før mit væddemål er indfriet? Jeg har en henvendelse om indfrielse af mit væddemål. Hvem kan jeg tale med? Jeg tror, mit væddemål er blevet indfriet forkert. Hvad kan jeg gøre? Hvorfor blev mit væddemål annulleret? Hvad sker der, hvis jeg har en ikke-deltager? Får jeg mine penge tilbage? Hvorfor er der nogle gange forsinkelse mellem resultatet og mit TV? Hvordan beregnes potentiel gevinst for systemspil? Hvordan udregnes dødt løb-fradrag?

Væddemålsfradrag

Hvorfor har jeg ikke fået hele gevinsten for mit væddemål? Hvad er en Regel 4, og hvordan påvirker den mit væddemål? Hvad er et dødt løb, og hvordan påvirker det mine gevinster?

Kampagner

Har I et sted, hvor jeres kampagner er forklaret? Optjener jeg belønninger for at spille på sport? Er der kampagner med Free Bets? Mit kombi-spil gik hjem, og jeg forventede en bonus, men fik den ikke. Hvorfor ikke? Hvordan fungerer Spin & Bet? Har I kampagner til de store begivenheder?

Kundeservice/hjælp?

Hvem kan jeg kontakte, hvis jeg har yderligere spørgsmål om sportsvæddemål?

Ofte stillede spørgsmål om sportsvæddemål

Ofte stillede spørgsmål om sportsvæddemål

Få svar på ofte stillede spørgsmål om, hvordan du laver væddemål på PokerStars.

Kundeservice

Support

BetStars' kundeserviceafdeling står klar døgnet rundt for at hjælpe dig, og de kan besvare alle spørgsmål, der ikke er dækket af vores FAQs.

Spil om rigtige penge

Chip Stack

Foretag din første real money-indbetaling og begynd at spille på BetStars. Indbetalingerne er hurtige og sikre.