Sportsbetting på BetStars – ofte stillede spørgsmål

Generelt om sportsbetting

Hvor kan jeg finde BetStars? Hvilke sportsgrene kan jeg spille på? Hvilke slags væddemål findes der på BetStars? Hvor finder jeg reglerne for væddemål? Hvordan placerer jeg mine væddemål? Hvordan spiller jeg fra min mobil/tablet? Kan jeg placere væddemål telefonisk? Hvad er livespil, og er det tilgængeligt i alle begivenheder?

Konto

Skal jeg indsætte penge på min BetStars-konto separat fra min pokerkonto? Jeg har allerede en konto. Skal jeg oprette en ny konto for at spille på sport? Jeg har ikke spillet jeres pokerspil i et stykke tid og vil gerne spille på sport, men jeg har glemt mine loginoplysninger. Hvad kan jeg gøre? Kan jeg placere et væddemål, samtidig med at jeg spiller poker eller andre spil? Jeg er ny på jeres site og har ikke nogen konto, men jeg vil kun bruge jeres sportsbetting. Hvad skal jeg gøre?

Sådan spiller du

Hvad er det mindste beløb, jeg kan spille for? Hvad er det største beløb, jeg kan spille for? Hvad er den størst mulige gevinst? Hvordan kan jeg se, hvor meget jeg kan vinde på mit væddemål? Hvad er et singlespil, og hvordan spiller jeg? Hvad er kombinationsspil, og hvordan spiller jeg? Hvordan placerer jeg et livespil? Hvordan kan jeg se, om mit spil er gået igennem? Hvor kan jeg se alle mine væddemål? Hvor kan jeg se resultaterne af mine spil? Jeg har placeret et væddemål ved en fejl. Kan jeg annullere eller ændre det? Hvad er Cash Out-funktionen, og hvordan virker den? Hvad er et "each way" (EW)-væddemål? Hvis I ikke har en begivenhed, jeg gerne vil spille på, kan jeg så bede om odds? Kan jeg vælge, hvordan odds bliver vist på siderne?

Free Bets

Hvordan ser jeg, om jeg har et Free Bet? Hvordan får jeg et Free Bet? Hvordan bruger jeg et Free Bet?

Indfrielse af væddemål

Hvor lang tid tager det at indfri mit væddemål? Jeg tror, mit væddemål er blevet indfriet forkert. Hvad kan jeg gøre? Et af mine væddemål er blevet erklæret ugyldigt. Hvad betyder det? Hvad sker der, hvis jeg har en ikke-deltager? Får jeg mine penge tilbage? Hvorfor er der nogle gange forsinkelse mellem resultatet og mit TV? Hvordan beregnes potentiel gevinst for systemspil? Hvordan udregnes dødt løb-reduktion?

Væddemålsfradrag

Hvad er en Regel 4, og hvordan påvirker den mit væddemål? Hvad er et dødt løb, og hvordan påvirker det mine gevinster?

Særlige tilbud

Optjener jeg StarsCoin for at spille på BetStars? Er der særlige tilbud med Free Bets? Har I særtilbud til de store begivenheder?

Kundeservice/hjælp?

Hvem kan jeg kontakte, hvis jeg har yderligere spørgsmål om sportsbetting?

Ofte stillede spørgsmål om sportsvæddemål

Ofte stillede spørgsmål om sportsvæddemål

Få svar på ofte stillede spørgsmål om, hvordan du laver væddemål på PokerStars.

Kundeservice

Support

BetStars' kundeserviceafdeling står klar døgnet rundt for at hjælpe dig, og de kan besvare alle spørgsmål, der ikke er dækket af vores FAQs.

Spil om rigtige penge

Chip Stack

Foretag din første real money-indbetaling og begynd at spille på BetStars. Indbetalingerne er hurtige og sikre.