Amerikansk fodbold

Det følgende gælder for alle amerikanske fodboldkampe, inkl. NFL, NCAA College Football, CFL og Arena Football.

Væddemål på afbrudte eller udskudte kampe bliver erklæret ugyldige, medmindre de spilles senere i samme NFL-uge (torsdag-onsdag lokal tid), med undtagelse af væddemål, hvor resultatet allerede forelå ved kampens afbrydelse/udskydelse.

Hvis spillestedet for en kamp ændres, tæller allerede indgivne væddemål, så længe det samme hold angives som hjemmehold. Hvis der byttes om på ude- og hjemmeholdet i en kamp, bliver væddemål baseret på den oprindelige opstilling erklæret ugyldige.

I et 2-vejsmarked gælder push-regler, medmindre andet er nævnt. Indsatser på singlespil returneres, og i kombinationsspil bliver udvalget regnet som ikke-deltager. Eksempel: I Handicap eller Total-væddemål, hvor indekset (værdien) af markedet er et helt tal, bliver væddemål erklæret ugyldige og refunderet, hvis stillingen ender på det præcise tal.

Alle indfrielser af væddemål bliver baseret på de officielle resultater og statistikker leveret af det pågældende turneringsforbund:

Vi forbeholder os retten til at suspendere alle væddemål på en kamp uden varsel. Ved indfrielse af væddemål regnes holdet, der står først, altid som hjemmehold. Eksempel: Hold A vs. Hold B – Hold A er hjemmehold.

Oversigt over specifikke spil

Livespil

Ved livespil gælder disse regler, medmindre andet er oplyst.

  • Ved udbud af uafgjort med handicap (3-vejs handicapspil) som livespil regnes kun væddemål på uafgjort som vinder, hvis resultatet ender på det valgte hele tal.
  • De oplyste odds gælder for hele kampen inkl. forlænget spilletid, medmindre andet er angivet. Da væddemålene er live, forbeholder vi os til enhver tid retten til at lukke et væddemål.
  • Når stillingen vises live, bestræber vi os på at sikre korrekte resultater, men vi påtager os intet ansvar for misvisende information.
  • Væddemål på Næste scoring er inkl. overtid.

Prop bets

Ved sæsonlange prop bets på NFL (herunder brugerdefinerede væddemål) skal holdene gennemføre mindst den regulære sæson med 16 kampe, for at væddemål tæller.

Hvis en kamp afbrydes, bliver alle indsatser returneret, medmindre resultatet for væddemålet allerede foreligger.

For prop bets på specifikke spillere skal spilleren/spillerne være med i mindst én down, før væddemålet tæller.

Alle prop bets er singlespil. Overtid tæller med, medmindre andet er oplyst.

Holdets samlede offensive yards – afgøres ud fra nettoyards for begge hold (inkl. mistede yards til sacks).

Holdets/spillerens passing yards – afgøres ud fra netto passing yards.

Holdets/spillerens rushing yards – afgøres ud fra samlet antal rushing yards vundet (inkl. negative yards).

Væddemål på quarterback baseres på brutto passing yards vundet.

Konverterer en 4. down – afgøres som "ja", hvis der opnås et nyt sæt downs enten ved løb, aflevering (også hvis det resulterer i touchdown) eller automatisk 1. down efter straf.  Field goals (uanset om der scores eller ej) tæller ikke som konverterede downs.

Spil på quarters og halvlege

For væddemål baseret på specifikke quarters eller halvlege skal pågældende quarter eller halvleg spilles til ende. Spil på fjerde quarter i NFL er inkl. overtid.

Handicapvæddemål

Overtid tæller med i handicapvæddemål på kampens vinder. Overtid tæller ikke med for specifikke quarters og halvlege, bortset fra væddemål på fjerde quarter i NFL. For væddemål, der omfatter quarters eller halvlege, skal hele perioden spilles til ende, for at væddemål tæller. I tilfælde af uafgjort bliver indsatsen returneret.

Kampens resultat

Overtid tæller med, bortset fra væddemål på Dobbeltchance. I tilfælde af uafgjort bliver indsatsen refunderet.

Samlet antal point

Overtid tæller med for alle samlede kamp-/holdstillinger og i prop bets om point. Overtid tæller ikke med i samlet stilling for specifikke quarters og halvlege, bortset fra væddemål på fjerde quarter i NFL.

For væddemål, der omfatter quarters eller halvlege, skal hele perioden spilles til ende, for at væddemål tæller. Hvis det samlede antal point er præcis det nævnte tal, bliver alle indsatser returneret, medmindre der er odds for det specifikke antal point.

Første angrebsspil – yard line

Resultatet bestemmes ud fra, hvor det første offensive spil fra scrimmage finder sted. Hvis kickoff returneres for et touchdown, gælder væddemålene for det efterfølgende kickoff.

I tilfælde af turnover bestemmes resultatet ud fra, hvor det første angrebsspil finder sted i forhold til modtagerholdets yard line.

Første turnover og første hold, der forårsager en turnover

Ved indfrielse af væddemål tæller kun interceptions og fumbles. Et punt eller "turnover on downs" tæller ikke som turnover ved indfrielse af væddemål.

Hvis en kamp bliver afbrudt, bliver indsatserne returneret, medmindre en turnover allerede har fundet sted.

Første angrebsspil

Hvis der dømmes false start på første angrebsspil, gælder væddemålene for næste angrebsspil, hvor der ikke dømmes false start.

Første/sidste hold, der scorer

Hvis en kamp afbrydes, tæller væddemål, hvis resultatet allerede foreligger. Overtid tæller med.

Spil på touchdown-scorer

Forudsig navnet på den spiller, der scorer første eller sidste touchdown, eller en spiller, der scorer på et hvilket som helst tidspunkt i løbet af kampen, eller at der ikke scores nogen touchdowns. Kun hvis en spiller er angivet som "inactive" på NFL.com, bliver væddemål erklæret ugyldige. "Feltet" henviser til, at det er en spiller, der ikke er specifikt nævnt. Hvis der ikke scores nogen touchdowns, tabes væddemålene, medmindre der er valgt "Ingen touchdown-scorer".

Første penalty

Indfries på den første accepterede penalty i kampen.

Scorer et af holdene tre gange i træk?

Forudsig, om et af holdene scorer tre gange i træk uden en scoring fra modstanderholdet i løbet af kampen. En scoring inkluderer ikke point efter touchdown eller two-point conversions.

Samlet antal touchdowns/field goals

Forudsig det samlede antal touchdowns/field goals i kampen. Overtid tæller med.

Bliver der overtid?

Forudsig, om der bliver overtid. Hvis en kamp bliver afbrudt, før den normale spilletid (ordinære) slutter, annulleres væddemålene, medmindre det er finalen, i hvilket tilfælde alle væddemålene gælder i den efterfølgende omkamp.

Bliver der en safety?

Forudsig, om der kommer en safety i kampen. Overtid tæller med. En safety gives af kampens dommere og er den eneste måde, hvorpå det hold, der ikke har bolden, kan score point. Det kan ske på en række forskellige måder, men det er mest almindeligt, når en modspiller med bolden bliver tacklet i sin egen end zone.

Super Bowl MVP

Forudsig, hvilken spiller der bliver udnævnt til Most Valuable Player i Super Bowl. For Super Bowl MVP-væddemål, hvor der bliver udnævnt flere MVP's, bliver alle væddemål indfriet til fulde odds. 

Længste/korteste touchdown

Korteste touchdown, fumble recovered i end zone, under tæller som vinder. Hvis der ikke scores nogen touchdowns, annulleres væddemålene.

Længste/korteste field goal

Hvis der ikke scores nogen field goals, annulleres væddemålene.

Vindermargin

Forudsig, hvilket hold der vinder kampen og med hvilken margin.

Vindervæddemål

Alle vindervæddemål inkluderer playoffs, hvor det er relevant.

Væddemål på Super Bowl-vinder, konferencevinder og divisionsvinder gælder uanset sæsonens varighed.

NFL-konferencevinder

Det hold, der går videre til Super Bowl, erklæres som vinder af konferencen. Spil på NFL-divisionsvinder bestemmes baseret på kampe vundet i den regulære sæson (hvor relevante NFL tiebreak-regler gælder).

NFL Draft

Valg i 1. runde – angreb/forsvar

Væddemål annulleres, hvis et hold bytter deres valg. Påvirker kun denne spilmulighed – ingen andre væddemål på NFL Draft påvirkes.

Ofte stillede spørgsmål om sportsvæddemål

Ofte stillede spørgsmål om sportsvæddemål

Få svar på ofte stillede spørgsmål om, hvordan du laver væddemål på PokerStars.

Kundeservice

Support

BetStars' kundeserviceafdeling står klar døgnet rundt for at hjælpe dig, og de kan besvare alle spørgsmål, der ikke er dækket af vores FAQs.

Spil om rigtige penge

Chip Stack

Foretag din første real money-indbetaling og begynd at spille på BetStars. Indbetalingerne er hurtige og sikre.