Amerikansk fodbold

Det følgende gælder for alle amerikanske fodboldkampe, inkl. NFL, NCAA College Football, CFL og Arena Football.

Væddemål på afbrudte eller udskudte kampe bliver erklæret ugyldige, medmindre de spilles senere i samme NFL-uge (torsdag-onsdag lokal tid), med undtagelse af væddemål, hvor resultatet allerede forelå ved kampens afbrydelse/udskydelse.

Hvis spillestedet for en kamp ændres, tæller allerede indgivede væddemål, så længe det samme hold designeres for hjemmehold. Hvis der byttes om på ude- og hjemmeholdet i en kamp, bliver væddemål baseret på den oprindelige opstilling erklæret ugyldige.

I et 2-vejsmarked gælder push-regler, med mindre andet er nævnt. Indsatser på single-spil returneres, og i kombinationsspil bliver udvalget regnet som ikke-deltager. Eksempel: I Handicap eller Total-væddemål, hvor indekset (værdien) af markedet er et helt tal, bliver væddemål erklæret ugyldige og refunderet, hvis stillingen ender på det præcise tal.

Alle indfrielser af væddemål bliver baseret på de officielle resultater og statistikker leveret af den pågældende turneringsforbund:

Vi forbeholder os retten til at suspendere alle væddemål på en kamp uden varsel. Ved indfrielse af væddemål regnes holdet, der står først i eventnavnet, altid som hjemmehold. Eksempel: Hold A vs. Hold B – Hold A er hjemmehold.

Oversigt over specifikke markeder

Live spil

Ved Live Spil gælder disse regler, medmindre andet er oplyst.

  • Ved udbud af Uafgjort med handicap (3-vejs handicap-marked) som Live spil, regnes kun væddemål på uafgjort som vinder, hvis resultatet ender på det valgte hele tal.
  • De oplyste odds gælder for hele kampen inkl. forlænget spilletid, medmindre andet er angivet. Da markederne er live, forbeholder vi os retten til at lukke et marked til enhver tid.
  • Når stillingen vises live, bestræber vi os på at sikre korrekte stillingsresultater, men vi påtager os intet ansvar for misvisende information.

Propositionsvæddemål

Hvis en kamp afbrydes, bliver alle indsatser returneret, med mindre resultatet for væddemålet allerede foreligger.

For propositionsvæddemål på specifikke spillere, skal spilleren/spillerne starte på banen, for at væddemålet tæller.

Alle propositionsvæddemål er single-spil.

Markeder på quarters og halvlege

For væddemål baseret på specifikke quarters eller halvlege skal pågældende quarter eller halvleg spilles til ende.

Fjerde quarter inkluderer ikke forlænget spilletid.

Handicap(-?)væddemål

Forlænget spilletid tæller med i handicapvæddemål på matchens resultat, men forlænget spilletid tæller ikke med i markeder på specifikke quarters eller halvlege.

For væddemål, der omfatter quarters eller halvlege, skal hele perioden spilles til ende, for at væddemål tæller. I tilfælde af uafgjort bliver indsatsen returneret.

Kampens vinder

Forlænget spilletid tæller med. I tilfælde af uafgjort efter forlænget spilletid bliver indsatsen returneret.

Samlet antal point

Forlænget spilletid tæller med for alle samlede kamp-/holdstillinger og i propositionsvæddemål om point, men forlænget spilletid tæller ikke med i samlet stilling for quarters eller specifikke halvlege.

For væddemål, der omfatter quarters eller halvlege, skal hele perioden spilles til ende, for at væddemål tæller. Hvis det samlede antal point er præcis det nævnte tal, bliver alle indsatser returneret, med mindre der er odds for det specifikke antal point.

Første angrebsspil – Yard line

Resultatet bestemmes ud fra, hvor det første offensive spil fra scrimmage finder sted. Hvis kick-off returneres for et touchdown, gælder væddemålene for det efterfølgende kick-off.

I tilfælde af turnover bestemmes resultatet ud fra, hvor det første offensive spil finder sted i forhold til modtagerholdets yard line.

Første turnover og første hold, der forårsager en turnover

Ved indfrielse af væddemål tæller kun interceptions og fumbles. Et punt eller 'turnover on downs' tæller ikke som turnover ved indfrielse af væddemål.

Hvis en kamp bliver afbrudt, bliver indsatserne returneret, med mindre en turnover allerede har fundet sted.

Første offensive spil

Hvis der dømmes false start på første offensive spil, gælder væddemålene for næste offensive spil, hvor der ikke dømmes false start.

Første hold, der scorer

Hvis en kamp afbrydes, tæller væddemål, hvis resultatet allerede foreligger. Forlænget spilletid tæller for disse markeder.

Spil på touchdown-scorer

Forudsig navnet på den spiller, der scorer første eller sidste touchdown, eller en spiller, der scorer på et hvilket som helst tidspunkt i løbet af kampen, eller på at der ikke scores nogen touchdowns. Kun hvis en spiller er angivet som 'inactive' på NFL.com, bliver væddemål erklæret ugyldige. ‘Feltet’ henviser til, at det er en spiller, der ikke er specifikt nævnt. Hvis der ikke scores nogen touchdowns, tabes væddemål, med mindre der er valgt ‘Ingen Touchdown-scorer’.

Første penalty

Indfries på den første accepterede penalty i kampen.

Scorer ét af holdene tre gange i træk?

Forudsig, om et af holdene scorer træk gange i træk uden scoring fra modstanderholdet i mellemtiden i løbet af kampen. Score inkluderer ikke PATs ("point after touchdown" eller "2 point conversions").

Samlet antal Touchdowns

Forudsig det samlede antal touchdowns i kampen. Forlænget spilletid tæller med.

Bliver der overtid?

Forudsig, om der bliver overtid. Hvis en kamp bliver afbrudt før normal spilletid, annulleres væddemålene, medmindre det er finalen af konkurrencen; i dette tilfælde gælder væddemålene i den efterfølgende omkamp.

Er der en safety?

Forudsig, om der bliver safety i løbet af kampen. Forlænget spilletid tæller med. En safety gives af kampens dommere, og det er den eneste måde, holdet, der ikke har bolden, kan score point. Det kan ske på en række forskellige måder, men det er mest almindeligt, når en modspiller i boldbesiddelse bliver taklet i sin egen end zone.

Super Bowl MVP

Forudsig, hvilken spiller bliver udnævnt til Most Valuable Player i Super Bowl. For Super Bowl MVP-væddemål, hvor der bliver udnævnt mere end én MVP, bliver alle væddemål indfriet til fulde odds. 

Længste/korteste Touchdown-væddemål

Korteste touchdown scoret - fumble recovered i end zone tæller under som vinder. Hvis der ikke scores nogen touchdowns, annulleres væddemålene.

Længste/korteste Field Goal-væddemål

Hvis der ikke scores nogen field goals, annulleres væddemålene.

Vindermargin

Forudsig hvilket hold vinder kampen og med hvilken margen.

Sæson-/mesterskabsspil

Alle vindervæddemål inkluderer playoffs, hvor det er relevant.

Væddemål på Super Bowl-vinder, Konferencevinder og Divisionsvinder gælder uanset længden på sæsonen.

NFL Konferencevinder

Holdet, der går videre til Super Bowl, bliver dømt som vinder af konferencen. NFL Divisionsvindervæddemål bestemmes baseret på kampe vundet i den regulære sæson (hvor relevante NFL tie-break-regler gælder)

Ofte stillede spørgsmål om sportsvæddemål

Ofte stillede spørgsmål om sportsvæddemål

Få svar på ofte stillede spørgsmål om, hvordan du laver væddemål på PokerStars.

Kundeservice

Support

BetStars' kundeserviceafdeling står klar døgnet rundt for at hjælpe dig, og de kan besvare alle spørgsmål, der ikke er dækket af vores FAQs.

Spil om rigtige penge

Chip Stack

Foretag din første real money-indbetaling og begynd at spille på BetStars. Indbetalingerne er hurtige og sikre.