Regler for væddemål på bandy

Vinderspil

Alle væddemål afgøres efter 90 minutters spil, medmindre andet er angivet. Hvis en kamp ikke færdigspilles, er væddemål ugyldige, medmindre der foreligger et officielt resultat.

Hvis kampformatet af en hvilken som helst grund ændres fra 2 x 45 minutter til 3 x 30 minutter, gælder alle væddemål stadig (undtagen væddemål specifikt relateret til første/anden halvleg).

Handicapvæddemål

Forudsig resultatet, når handicappet er anvendt på de faktiske scorer. Væddemål afgøres efter 90 minutters spil. Hvis en kamp ikke færdigspilles, er væddemål ugyldige.

Samlet antal mål

Forudsig antallet af mål i kampen. Hvis en kamp ikke færdigspilles, er væddemål ugyldige, medmindre et væddemål allerede er afgjort.

Turneringsvinder

Væddemål er "All-in Run or Not", medmindre andet er angivet. Væddemål afgøres ud fra de officielle resultater umiddelbart efter den sidste kamp i turneringen, og efterfølgende rettelser påvirker ikke væddemålet.

Hvis du har spørgsmål om at spille på sport, kan du kontakte kundeservice.

Ofte stillede spørgsmål om sportsvæddemål

Ofte stillede spørgsmål om sportsvæddemål

Få svar på ofte stillede spørgsmål om, hvordan du laver væddemål på PokerStars.

Kundeservice

Support

BetStars' kundeserviceafdeling står klar døgnet rundt for at hjælpe dig, og de kan besvare alle spørgsmål, der ikke er dækket af vores FAQs.

Spil om rigtige penge

Chip Stack

Foretag din første real money-indbetaling og begynd at spille på BetStars. Indbetalingerne er hurtige og sikre.