Basketball

Alle basketballkampe (ekskl. NBA/NCAA)

Det følgende gælder for alle basketballbegivenheder, bortset fra NBA/NCAA (dvs. FIBA-turneringer, europæiske, australske, centralamerikanske, sydamerikanske og asiatiske basketballturneringer).

Alle uspillede eller udsatte kampe regnes som ikke afholdt i forhold til indfrielse af væddemål, medmindre de spilles inden for 36 timer fra den oprindelige kampstart.

Hvis en kamp starter, men ikke spilles til ende, bliver alle væddemål erklæret ugyldige – med undtagelse af de, hvis udfald allerede er afgjort. Eksempel: En kamp stoppes ved stillingen 104-100 med fem minutter tilbage på kampuret. I dette tilfælde bliver væddemål på mere end 203,5 point erklæret for vinder.

Overtid tæller med i alle markeder, medmindre andet er oplyst samt følgende:

 • 3-vejs og Dobbeltchance er ekskl. overtid
 • I væddemål på spillerpræstationer skal spilleren/spillerne deltage i kampen, før væddemål gælder. Overtid tæller med i væddemål på spillerpræstationer.
 • I et 2-vejsmarked gælder push-regler.
 • Når der er en hjemmekamp og en udekamp (med et format baseret på samlet antal point scoret), afgøres spil på hele opgøret ud fra resultatet efter regulær spilletid, og eventuel overtid tæller ikke med (medmindre begge kampe ender uafgjort efter regulær spilletid).

NBA-/NCAA-basketball

Følgende gælder NBA/NCAA-basketballbegivenheder.

Alle kampe skal foregå på den samme dag (lokal tid), for at væddemålene er gyldige. Hvis en kamp bliver afblæst med mere end fem minutter tilbage, bliver alle væddemål erklæret ugyldige – undtagen de, hvor udfaldet allerede var bestemt. Eksempel: En kamp stoppes ved stillingen 104-100 med fem minutter tilbage på kampuret. I dette tilfælde bliver væddemål på mere end 203,5 point erklæret for vinder.

Kamp- og specialvæddemål

Alle kampe skal starte på den planlagte dato (lokal tid), for at væddemålene tæller. Hvis spillestedet for en kamp ændres, tæller allerede indgivne væddemål, så længe det samme hold angives som hjemmehold. Hvis hjemmeholdet og udeholdet for en kamp spiller på udeholdets hjemmebane, tæller alle væddemål, hvis hjemmeholdet stadig angives som sådan, ellers erklæres væddemål for ugyldige.

Der skal være fem minutter eller mindre tilbage af den planlagte spilletid, for at væddemålene tæller, medmindre det pågældende væddemål allerede er afgjort.

I et 2-vejsmarked gælder push-regler, medmindre andet er nævnt. Indsatser på singlespil returneres, og i kombinationsspil bliver udvalget regnet som ikke-deltager.

Væddemål før kamp, inkl. specialvæddemål

Alle væddemål før kamp er inklusive overtid, medmindre andet er angivet. Væddemål på fjerde quarter er ikke inkl. overtid.

Spiller-match-ups og -præstationer

Det er muligt at spille på en navngiven spillers præstationer, såsom point, rebounds, assists, blokeringer og frikast. Push-regler gælder.

De pågældende spillere skal være omklædte og få spilletid, for at væddemål tæller. Overtid tæller for alle specialvæddemål på enkelte spillere, medmindre andet er angivet.

Individuelle spilleres præstationer bliver matchet i forhold til væddemål i et spiller-match-up. Handicap kan anvendes og gælder for hver spillers faktiske resultat for at bestemme udfaldet. Push-regler gælder.

I forhold til Double Double/Triple Double-væddemål gælder følgende:

 • Double/Double – spilleren skal noteres for ti eller flere i to eller flere af de følgende fem statistiske kategorier: point, rebounds, assists, blokeringer, bolderobringer
 • Triple/Double – spilleren skal noteres for ti eller flere i tre eller flere af de følgende fem statistiske kategorier: point, rebounds, assists, blokeringer, bolderobringer

Livespil er INKLUSIVE overtid

Hvis en kamp udsættes eller aflyses efter starten af kampen, skal der være fem minutter eller mindre tilbage af den regulære spilletid, for at væddemålene tæller.

Livespil på halvleg er INKLUSIVE overtid

Den første halvleg skal være spillet til ende, for at væddemål på første halvleg tæller. Hvis en kamp udsættes eller aflyses efter kampens start, skal der være fem minutter eller mindre tilbage af den regulære spilletid, for at væddemål på kampen eller anden halvleg tæller, medmindre udfaldet af væddemålene allerede foreligger.

Livespil på quarter OMFATTER IKKE overtid

Det pågældende quarter skal være spillet til ende, for at væddemål tæller, medmindre udfaldet af væddemålene allerede foreligger. Spil på 4. quarter omfatter ikke evt. overtid.

NBA-langtidsvæddemål/Specielle turneringsvæddemål

 • Regulære sejre/H2H – holdet skal gennemføre mindst 75 regulære sæsonkampe, for at væddemålene tæller, medmindre de resterende kampe i sæsonen ikke har nogen effekt på resultatet.
 • Vinder divisionen – NBA's tiebreakregler gælder. Playoff tæller ikke med.
 • Vinder konferencen – holdet, der når til NBA-finalerne, bliver erklæret for vinder af konferencen.
 • Indfrielse af alle markeder bliver bestemt af de officielle ranglister og statistikker leveret af turneringsmyndighederne såsom NBA eller FIBA.
 • Hold, der når længst, og tidspunkt for eliminering – det højest officielt rangerende hold (som oplyst af turneringsmyndighederne) bliver brugt i forhold til indfrielse af væddemål – bortset fra tilfælde, hvor flere hold bliver elimineret på samme tidspunkt, og der ikke foreligger en rangering, der kan benyttes i forbindelse med indfrielsen. I disse tilfælde erklæres væddemål for ugyldige.
 • Højeste pointgennemsnit i NBA – titlen går til den spiller, som har det højeste pointgennemsnit pr. kamp i en given sæson. Spilleren skal spille mindst 70 kampe (ud af 82) eller score mindst 1.400 point for at kunne vinde titlen
 • Højeste reboundgennemsnit i NBA – titlen går til den spiller, som har det højeste reboundgennemsnit pr. kamp i en given sæson. Spilleren skal spille mindst 70 kampe (ud af 82) eller lave mindst 800 rebounds for at kunne vinde titlen.
 • Højeste assistgennemsnit i NBA – titlen går til den spiller, som har det højeste assistgennemsnit pr. kamp i en given sæson. Spilleren skal spille mindst 70 kampe (ud af 82) eller lave mindst 400 assists for at kunne vinde titlen

Odds Boosts – Jeres væddemål

Standardregler for basketball gælder.

Hvis et spil i væddemålet annulleres, annulleres hele væddemålet.

"Vinder et quarter" eller "Vinder en halvleg" afgøres som 3-vejsspil (ved uafgjort i pågældende quarter eller halvleg er væddemålet tabt).

Spil på vinder, divisions-, konference- og regionale væddemål

Alle væddemål tæller uanset omplacering af hold, ændring af holdnavne eller sæsonlængde.

Mesterskabsvæddemål

Væddemål erklæres ugyldige, hvis det reglementerede antal spil (i henhold til det pågældende turneringsforbund) ikke bliver spillet eller antallet bliver ændret.

Væddemål på første scoring

Resultat baseret på første scoring i kampen, inkl. frikast. Hvis en spiller ikke starter på banen, bliver alle væddemål på den pågældende spiller erklæret ugyldige. Andre væddemål er all-in.

Væddemål på draft

Væddemål på spillere, der ikke deltager i det pågældende draft, annulleres.

Indfrielse af væddemål

Statistik leveret af den officielle udbyder af resultater eller den officielle hjemmeside for den relevante konkurrence eller kamp benyttes ved indfrielse af væddemål. Hvis der ikke er statistik tilgængelig fra en officiel leverandør af resultater eller en officiel hjemmeside, eller hvis der er tydeligt bevis på, at de officielle resultater eller den officielle hjemmeside er misvisende, benytter vi uafhængig statistik til at afgøre væddemål.

Hvis der ikke foreligger tydelig og uafhængig statistik, eller hvis der er betydelige uoverensstemmelser mellem statistikkerne, bliver væddemål indfriet baseret på vores egen statistik.

 

Hvis du har spørgsmål om at spille på sport, kan du kontakte kundeservice.

 

Ofte stillede spørgsmål om sportsvæddemål

Ofte stillede spørgsmål om sportsvæddemål

Få svar på ofte stillede spørgsmål om, hvordan du laver væddemål på PokerStars.

Kundeservice

Support

BetStars' kundeserviceafdeling står klar døgnet rundt for at hjælpe dig, og de kan besvare alle spørgsmål, der ikke er dækket af vores FAQs.

Spil om rigtige penge

Chip Stack

Foretag din første real money-indbetaling og begynd at spille på BetStars. Indbetalingerne er hurtige og sikre.