Strandfodbold

Strandfodboldkampe skal spilles til ende, ellers bliver alle væddemål regnet for ugyldige, medmindre udfaldet er afgjort uden tvivl.

Alle udsatte eller aflyste kampe bliver regnet som ikke afholdt, hvad angår indfrielse af væddemål, medmindre de spilles inden for 48 timer fra den oprindelige kampstart.

Beachvolley

Statistik leveret af den officielle leverandør af resultater eller den officielle hjemmeside for den relevante turnering benyttes ved indfrielse af væddemål. Hvis en kamp starter, men ikke spilles til ende, bliver alle væddemål erklæret ugyldige med undtagelse af dem, hvis udfald allerede er uomtvisteligt afgjort.

Hvis spillestedet ændres, tæller allerede indgivne væddemål stadigvæk, så længe hjemmeholdet stadig er betegnet som hjemmehold, og kampen ikke spilles på udeholdets hjemmebane. I alle andre tifælde erklæres væddemål for ugyldige.

Udsatte eller aflyste kampe bliver regnet som ikke afholdt, hvad angår indfrielse af væddemål, medmindre de spilles inden for 48 timer fra den oprindelige spilletid.

Hvis dommeren pålægger pointfradrag, gælder de officielle resultater ved indfrielse af alle væddemål.

Hvis et gyldent sæt bliver brugt til at finde holdet, der går videre i konkurrencer med "ties" over to kampe (hvis de to lige hold også står lige i antallet af vundne kampe), tæller det gyldne sæt ikke med ved indfrielse af væddemål.

Hvis du har spørgsmål om at spille på sport, kan du kontakte kundeservice.

Ofte stillede spørgsmål om sportsvæddemål

Ofte stillede spørgsmål om sportsvæddemål

Få svar på ofte stillede spørgsmål om, hvordan du laver væddemål på PokerStars.

Kundeservice

Support

BetStars' kundeserviceafdeling står klar døgnet rundt for at hjælpe dig, og de kan besvare alle spørgsmål, der ikke er dækket af vores FAQs.

Spil om rigtige penge

Chip Stack

Foretag din første real money-indbetaling og begynd at spille på BetStars. Indbetalingerne er hurtige og sikre.