Bowls

Sæson-/mesterskabsspil

Alle sæson-/mesterskabsvæddemål bliver indfriet på en "all-in run or not"-basis (ingen refundering for ikkedeltagelse).

Vinderspil

Hvis en kamp begynder, men ikke spilles færdig, bliver væddemål på kampen annulleret. I det tilfælde er alle andre spil ugyldige, medmindre resultatet af dem allerede er endegyldigt afgjort.

Vinder af en given ende

Hvis en ende dømmes uafgjort, bliver alle væddemål annulleret.

Afbrudte eller udskudte kampe

Hvis en kamp af en hvilken som helst grund ikke spilles (f.eks. en spiller, der trækker sig pga. en skade), bliver alle væddemål spillet før kampen annulleret, og indsatsen returneres. Hvis en kamp begynder, men ikke spilles færdig, er det den spiller, der går videre til næste runde, der erklæres for vinder.

Indfrielse af væddemål

Statistik leveret af den officielle hjemmeside, som leverer resultater, eller den officielle hjemmeside for den relevante turnering eller kamp benyttes ved indfrielse af væddemål. Hvis der ikke er statistik tilgængelig fra en officiel leverandør af resultater eller en officiel hjemmeside, eller hvis der er tydeligt bevis på, at de officielle resultater eller den officielle hjemmeside er misvisende, benytter vi uafhængig statistik til at indfri væddemål.

Hvis der ikke foreligger tydelig og uafhængig statistik, eller hvis der er betydelige uoverensstemmelser mellem statistikkerne, bliver væddemål indfriet baseret på vores egen statistik.

Hvis du har spørgsmål om at spille på sport, kan du kontakte kundeservice.

Ofte stillede spørgsmål om sportsvæddemål

Ofte stillede spørgsmål om sportsvæddemål

Få svar på ofte stillede spørgsmål om, hvordan du laver væddemål på PokerStars.

Kundeservice

Support

BetStars' kundeserviceafdeling står klar døgnet rundt for at hjælpe dig, og de kan besvare alle spørgsmål, der ikke er dækket af vores FAQs.

Spil om rigtige penge

Chip Stack

Foretag din første real money-indbetaling og begynd at spille på BetStars. Indbetalingerne er hurtige og sikre.