Cykling

Vinderspil (inkl. vindere af individuelle trøjer og klassement)

Medmindre andet er angivet, spilles der efter princippet "all-in run or not" (ingen refundering for ikke-deltagelse). Væddemål indfris ud fra det officielle endelige resultat på løbets sidste dag. I forbindelse med væddemål ses bort fra evt. diskvalificering efterfølgende.

Vinderspil head-to-head

Head-to-heads indfris ud fra, hvilken rytter der opnår den højeste placering i begivenheden, som det fremgår af det officielle resultat. Begge ryttere skal starte, for at væddemål tæller. Væddemål indfris ud fra det officielle endelige resultat på begivenhedens sidste dag. I forbindelse med væddemål ses bort fra evt. diskvalificering efterfølgende.

Spil på individuelle etaper

Alle væddemål på etaper er "all-in run or not". Væddemål bliver indfriet baseret på det officielle resultat på tidspunktet for podiepræsentationen. I forbindelse med væddemål ses bort fra evt. diskvalificering efterfølgende.

Specifik rytter vinder/slutter i top 3/intet væddemål

Vi har af og til vinderspil på et løb eller en etape, hvor der kan vælges "ja/nej" til, om en navngiven rytter vinder/slutter i top 3. I tilfælde af dødt løb i disse spil – hvor flere kan udnævnes som vinder – annulleres spillene.

Etape head-to-head

Væddemål indfris ud fra, hvilken rytter der opnår den bedste slutplacering. Begge ryttere skal starte etapen, for at væddemål tæller. Hvis kun én rytter når i mål, bliver vedkommende erklæret for vinder. Hvis ingen af rytterne når i mål, erklæres væddemål på begge ryttere ugyldige.

Vindermargin – etape

Væddemål bliver indfriet baseret på den officielle tidsmargin på tidspunktet for podiepræsentationen.

Vinderens nationalitet

Dette afgøres af det land, vinderen stiller op for (ikke det land, vedkommende er født i, hvis der er forskel).

Antal etapesejre/Vinder en etape

Disse spilmuligheder kan tilbydes på specifikt navngivne ryttere i forbindelse med Grand Tours (Tour de France, Giro d'Italia og Vuelta a España). Alle etaper tæller med ved indfrielse af væddemål med undtagelse af holdtidskørsler.

Hvis du har spørgsmål om at spille på sport, kan du kontakte kundeservice.

Ofte stillede spørgsmål om sportsvæddemål

Ofte stillede spørgsmål om sportsvæddemål

Få svar på ofte stillede spørgsmål om, hvordan du laver væddemål på PokerStars.

Kundeservice

Support

BetStars' kundeserviceafdeling står klar døgnet rundt for at hjælpe dig, og de kan besvare alle spørgsmål, der ikke er dækket af vores FAQs.

Spil om rigtige penge

Chip Stack

Foretag din første real money-indbetaling og begynd at spille på BetStars. Indbetalingerne er hurtige og sikre.