Regler for E-sport

Følgende regler gælder for alle væddemål på E-sport på BetStars.

Startdatoen og tidspunktet vist på vores hjemmeside for E-sportsbegivenheder er kun vejledende, og vi garanterer ikke korrektheden heraf. Hvis en kamp bliver suspenderet eller udskudt, og den ikke afholdes inden for 48 timer af den planlagte starttid, bliver alle væddemål erklæret ugyldige. Undtagelsen er alle væddemål på, om et hold/en spiller går videre i en turnering/vinder turneringen, der gælder uanset suspendering eller udsættelse af kampen.

Hvis navnet på en spiller/et hold staves forkert, gælder alle væddemål, medmindre det er tydeligt, der er tale om en forkert spiller/et forkert hold.

Hvis en spiller i en officiel kamp spiller under det forkerte brugernavn eller på en ‘smurf account’, er resultatet stadig gyldigt, medmindre det er tydeligt, at det ikke var den pågældende spiller, der skulle have spillet kampen. En smurf account er, når en spiller ikke bruger sin egen konto til at deltage i begivenheden.

Alle væddemål indfries baseret på det officielle resultat, der bliver offentliggjort af den relevante turneringsmyndighed for den pågældende turnering.

Hvis kampen ikke tilbyder mulighed for uafgjort, så tæller forlænget spilletid med (hvis det spilles).

Handicapvæddemål

En spread i E-sport kan være runder/baner eller en anden tællemåde afhængig af spillet. En spread bliver kun omtalt som spread. I Counter Strike er en spread for eksempel vundne runder, mens det i Starcraft 2 er baner.

Handicap er en måde at gøre en sportsbegivenhed mere jævnbyrdig og derfor mere interessant som væddemål. I E-sportsvæddemål sker det ved, at den ene spiller/det ene hold, underhunden, får nogle runder/baner som forspring. Eksempel:

Spiller Handicap Odds
Spiller A -1,5

2,00

Spiller B +1,5 1,85

Hvis Spiller A vinder kampen med to baner eller mere, vinder folk, der satsede på Spiller A, mens de, der satsede på Spiller B, taber. Hvis Spiller A kun vinder med én bane, eller hvis Spiller B vinder, vinder folk, der satsede på Spiller B, mens de, der satsede på Spiller A, taber.

Totalspil

En total i E-sport kan være runder/baner eller en anden tællemåde afhængig af spillet. Totalen bliver kun omtalt som total. Eksempel:

Væddemål: Bedst af tre – StarCraft 2
>Over 2,5

1,93

Under 2,5 1,93

Hvis en af spillerne vinder 2-0, vinder alle væddemål på under 2,5, mens væddemål på over taber. Hvis en af spillerne vinder 2-1, vinder alle væddemål på over 2,5, mens væddemål på under taber.

Hvis en kamp ikke bliver gennemført, fordi en spiller trækker sig eller bliver diskvalificeret, gælder alle væddemål på resultatet, og de bliver indfriet baseret på den officielt udnævnte vinder. Alle væddemål på spread eller total bliver erklæret ugyldige. Counter-Strike-kampe er en undtagelse til denne regel, hvor væddemål på moneyline, spread og total bliver erklæret ugyldige, hvis et hold trækker sig eller bliver diskvalificeret, før alle banens runder er spillet.

Hvis en spiller/et hold trækker sig, før en turnering begynder eller i løbet af turneringen, bliver væddemål på, at den pågældende spiller/det pågældende hold vinder turneringen eller går videre til næste runde, erklæret ugyldige.

Hvis den pågældende spiller/det pågældende hold trækker sig, inden turneringens start, mens den/det står som ‘skal starte’, bliver væddemål på, om spilleren/holdet går videre i eller vinder turneringen, erklæret ugyldige – dette gælder for alle spillere/hold, der deltager i turneringen. Skal starte betyder, at den angivne spiller skal deltage i begivenheden.

Hvis det annoncerede antal runder/baner bliver ændret, bliver alle væddemål på handicap eller total erklæret ugyldige. Væddemål på moneyline (kampens resultat) gælder stadig.

Hvis en spiller/et hold får en walkover på mindst en bane, bliver alle væddemål på moneyline, spread og total erklæret ugyldige.

Livespil

Hvis en bane bliver spillet igen pga. uafgjort, mistet forbindelse eller af anden grund, bliver livespil på den pågældende bane erklæret ugyldige. Omspil af banen bliver regnet som et separat spil.

Hvis du har spørgsmål om at spille på BetStars, skal du kontakte support@betstars.dk.

Ofte stillede spørgsmål om sportsvæddemål

Ofte stillede spørgsmål om sportsvæddemål

Få svar på ofte stillede spørgsmål om, hvordan du laver væddemål på PokerStars.

Kundeservice

Support

BetStars' kundeserviceafdeling står klar døgnet rundt for at hjælpe dig, og de kan besvare alle spørgsmål, der ikke er dækket af vores FAQs.

Spil om rigtige penge

Chip Stack

Foretag din første real money-indbetaling og begynd at spille på BetStars. Indbetalingerne er hurtige og sikre.