Floorball

Alle kampe skal starte på den planlagte dato, for at væddemålene tæller. Hvis en kamp aflyses eller udskydes før planlagt kampstart, eller den ikke spilles færdig i henhold til regulær spilletid, annulleres alle væddemål. Alle kampvæddemål bliver indfriet baseret på stillingen ved slutningen af regulær spilletid, og evt. tillægstid regnes ikke med, medmindre andet er oplyst.

Hvis spillestedet for en kamp ændres, tæller allerede indgivne væddemål, så længe det samme hold angives som hjemmehold. Hvis der byttes om på ude- og hjemmeholdet i en kamp (ændret spillested), bliver væddemål baseret på den oprindelige angivelse erklæret ugyldige.

Indfrielse af væddemål

Statistik leveret af den officielle hjemmeside, som leverer resultater, eller den officielle hjemmeside for den relevante turnering eller kamp benyttes ved indfrielse af væddemål. Hvis der ikke er statistik tilgængelig fra en officiel leverandør af resultater eller en officiel hjemmeside, eller hvis der er tydeligt bevis på, at de officielle resultater eller den officielle hjemmeside er misvisende, benytter vi uafhængig statistik til at indfri væddemål.

Hvis der ikke foreligger tydelig og uafhængig statistik, eller hvis der er betydelige uoverensstemmelser mellem statistikkerne, bliver væddemål indfriet baseret på vores egen statistik.

Hvis du har spørgsmål om at spille på sport, kan du kontakte kundeservice.

Ofte stillede spørgsmål om sportsvæddemål

Ofte stillede spørgsmål om sportsvæddemål

Få svar på ofte stillede spørgsmål om, hvordan du laver væddemål på PokerStars.

Kundeservice

Support

BetStars' kundeserviceafdeling står klar døgnet rundt for at hjælpe dig, og de kan besvare alle spørgsmål, der ikke er dækket af vores FAQs.

Spil om rigtige penge

Chip Stack

Foretag din første real money-indbetaling og begynd at spille på BetStars. Indbetalingerne er hurtige og sikre.