Futsal

Futsalkampe skal spilles til ende, ellers bliver alle væddemål regnet for ugyldige, medmindre udfaldet er afgjort uden tvivl.

Alle kampvæddemål bliver indfriet i henhold til regulær spilletid, der er specificeret af turneringsmyndigheden for den pågældende kamp. Alle væddemål bliver indfriet baseret på resultatet efter regulær spilletid (straffesparkskonkurence tæller ikke med).

Hvis en kamp bliver afbrudt, før regulær spilletid slutter, bliver alle væddemål erklæret ugyldige, medmindre der foreligger et uomtvisteligt resultat, f.eks. Hold A scorer første mål.

En kamp skal spilles inden for 48 timer fra den oprindelige spilletid, ellers erklæres væddemål for ugyldige. Hvis en kamp ikke finder sted inden for denne tidsperiode, bliver alle væddemål erklæret ugyldige.

Håndbold

Hvis der ikke spilles 60 minutter af hvilken som helst grund, bliver alle væddemål erklæret ugyldige med undtagelse af dem, hvis udfald allerede er afgjort. Forlænget spilletid tæller ikke.

Hvis/når spillestedet for en kamp ændres, tæller allerede indgivne væddemål, så længe det samme hold betegnes som hjemmehold. Hvis hjemmeholdet og udeholdet for en listet kamp spiller på udeholdets hjemmebane, tæller alle væddemål, hvis hjemmeholdet stadig betegnes som sådan. I alle andre tilfælde bliver væddemål erklæret for ugyldige.

Alle udsatte eller aflyste kampe bliver regnet som ikke afholdt, hvad angår indfrielse af væddemål, medmindre den spilles inden for 48 timer fra den oprindelige kampstart.

Statistik leveret af den officielle leverandør af resultater eller den officielle hjemmeside for den relevante turnering benyttes ved indfrielse af væddemål.

Hvis du har spørgsmål om at spille på sport, kan du kontakte kundeservice.

Ofte stillede spørgsmål om sportsvæddemål

Ofte stillede spørgsmål om sportsvæddemål

Få svar på ofte stillede spørgsmål om, hvordan du laver væddemål på PokerStars.

Kundeservice

Support

BetStars' kundeserviceafdeling står klar døgnet rundt for at hjælpe dig, og de kan besvare alle spørgsmål, der ikke er dækket af vores FAQs.

Spil om rigtige penge

Chip Stack

Foretag din første real money-indbetaling og begynd at spille på BetStars. Indbetalingerne er hurtige og sikre.