Golf

Turneringsvæddemål bliver indfriet baseret på de officielle resultater oplyst af turneringsmyndighederne ved præmieoverrækkelsen, og senere diskvalificeringer eller rettelser påvirker ikke indfrielsen. Når en event bliver påvirket af dårlige vejrforhold, bliver turneringsvæddemål afgjort baseret på det officielle resultat. Det mindste antal huller krævet, for at en officiel vinder kan udpeges, varierer fra 36 til 54 huller afhængig af touren, men resultatet skal være det officielle resultat. Hvis der udbetales forkert pga. fejl på den officielle hjemmeside, retter BetStars fejlen, hvis den ser dagens lys inden for 24 timer efter markedets oprindelige indfrielse.

Alle væddemål på en specifik spiller bliver erklæret ugyldige, hvis spilleren ikke stiller til start i turneringen. Ante Post-væddemål på en spiller, der deltager i en kvalifikationsturnering men ikke kvalificerer sig til hovedturneringen, bliver indfriet som tabt. Alle spillere, der stiller til start i en turnering, men udgår eller bliver diskvalificeret inden slutningen af turneringen, bliver regnet som tabere.

Hvis en turnering bliver forkortet, og BetStars indfrier turneringsmarkederne, bliver alle væddemål foretaget efter den sidste fuldførte runde erklæret ugyldige. Hvis der ikke er nogen odds for et tie-resultat, gælder reglerne for dødt løb.

I alle "kvalificerer sig"-markeder for turneringer regnes antallet af spillere, der kvalificerer sig til turneringen, som vindere, uanset om de fuldfører turneringen eller ej. Markeder bliver indfriet efter kvalifikationsfasen, og senere diskvalifikationer eller rettelser af resultatet tæller ikke med.

Hvis en turnering/runde bliver genstartet, bliver alle væddemål placeret efter det officielle starttidspunkt erklæret ugyldige, bortset fra markeder, hvor udfaldet foreligger uden tvivl. Væddemål på 2-balls eller 3-balls bliver kun erklæret ugyldige, hvis de bliver placeret efter tee-tidspunktet for den pågældende gruppe.

 "Sejrsmargin"-markeder bliver indfriet baseret på de officielle turneringsresultater, ikke medregnet playoffs.

For markeder på "3-balls" eller "2-balls" gælder alle væddemål, uanset om spillerne spiller i samme gruppe eller paropdeling eller ej.

Væddemål på turneringskampe

Hvis en spiller trækker sig uden at have spillet mindst ét slag, bliver alle væddemål på markedet erklæret for ugyldige. Hvis ingen spillere gennemfører første runde inden for det pågældende marked, bliver alle væddemål erklæret for ugyldige.

Hvis en af de nævnte spillere ikke fuldfører en specifik runde (ikke inkl. den første), bliver spilleren med færrest point efter den forudgående runde erklæret som vinder. Hvis en spiller bliver diskvalificeret eller trækker sig i løbet af en runde, bliver væddemål på spilleren indfriet, som om spilleren har tabt, såfremt mindst én anden spiller fuldfører den pågældende runde. Hvis to spillere i et givet marked ligger lige efter de første 72 huller, bliver vinderen fundet, efter de efterfølgende playoff-huller er spillet.

 

Hvis den ene spiller ikke klarer cuttet, bliver den anden spiller udnævnt til vinder. Hvis ingen af spillerne klarer cuttet, bliver den laveste score efter cuttet brugt til at indfri væddemål. Hvis en spiller bliver diskvalificeret eller trækker sig efter start, bliver modstanderen udnævnt som vinder, uanset om der er spillet 36 huller eller ej. Hvis en spiller bliver diskvalificeret i 3. eller 4. runde, når den anden spiller i et match bet allerede ikke har klaret cuttet, bliver den diskvalificerede spiller erklæret som vinder.

Alt det førnævnte gælder også for 72-huls match betting med følgende undtagelser: hvis stillingen er lige efter 72 huller, bliver resultatet enten uafgjort, hvis der tilbydes for uafgjort; ellers annulleres alle væddemål.

Hvis en turnering forkortes på grund af dårlige vejrforhold, bliver alle væddemål indfriet, hvis en turneringsvinder udnævnes, og mindst 36 huller er blevet spillet til ende. Vinderen er spilleren, der ligger forrest efter den sidste fuldførte runde.

Væddemål på runder

Hvis en spiller trækker sig uden at have spillet mindst ét slag i den pågældende runde, bliver alle væddemål på markedet erklæret for ugyldige. Hvis en spiller ikke fuldfører en runde af nogen som helst grund bortset fra tilbagetrækning eller diskvalifikation, bliver alle væddemål erklæret ugyldige undtagen i tilfælde, hvor udfaldet foreligger ubetinget.

Alle væddemål på spillere, der trækker sig eller bliver diskvalificeret efter mindst ét slag i den pågældende runde, bliver indfriet, som om spilleren har tabt, såfremt mindst én anden spiller fuldfører den pågældende runde. Hvis ingen spiller gennemfører første runde, bliver alle væddemål erklæret for ugyldige.

Væddemål på slag – hul-for-hul-markeder

Alle væddemål på et specifikt hul bliver erklæret ugyldige, hvis det pågældende hul ikke bliver spillet til ende af nogen som helst grund, medmindre udfaldet allerede foreligger ubetinget. Markeder bliver indfriet ved afslutningen af hullet, og efterfølgende straffe eller diskvalificeringer påvirker ikke indfrielsen.

Væddemål på hul – hul-for-hul-markeder

Alle væddemål gælder, når alle nominerede spillere har slået deres tee slag. Hvis ingen af spillerne fuldfører hullet, bliver alle væddemål annulleret, medmindre en vinder utvetydigt er blevet fundet, en spiller har trukket sig eller er blevet diskvalificeret, eller hullet er blevet opgivet. Væddemålene indfries, når spillerne forlader greenen.

Top 5-/Top 10-/Top 20-markeder

Regler for dødt løb gælder.

Fører efter 1. runde

Væddemålene indfries baseret på stillingen ved enden af den pågældende runde. Regler for dødt løb gælder.

Gruppevæddemål

Vinderen er spilleren med den højeste placering, når turneringen er slut. Alle spillere, der ikke klarer cuttet, bliver regnet som tabere. Hvis ingen af spillerne klarer cuttet, bliver den laveste score efter cuttet brugt til at indfri væddemål. Fradrag for ikke deltagelse, intet væddemål i henhold til regel 4 (Fradrag) kan finde anvendelse. Dødt løb-reglerne gælder, medmindre en vinder bliver fundet ved playoff. I tilfælde af dårligt vejr skal mindst 36 huller være spillet, og en vinder skal udnævnes, for at væddemålene gælder. Vinderen er spilleren, der ligger forrest efter den sidste fuldførte runde.

Hvis du har spørgsmål om at spille på BetStars, skal du kontakte support@betstars.dk.

Ofte stillede spørgsmål om sportsvæddemål

Ofte stillede spørgsmål om sportsvæddemål

Få svar på ofte stillede spørgsmål om, hvordan du laver væddemål på PokerStars.

Kundeservice

Support

BetStars' kundeserviceafdeling står klar døgnet rundt for at hjælpe dig, og de kan besvare alle spørgsmål, der ikke er dækket af vores FAQs.

Spil om rigtige penge

Chip Stack

Foretag din første real money-indbetaling og begynd at spille på BetStars. Indbetalingerne er hurtige og sikre.