Ishockey

Alle kampe skal starte på den planlagte dato (lokal tid), for at væddemålene tæller. Hvis spillestedet for en kamp ændres, tæller allerede indgivne væddemål, så længe det samme hold angives som hjemmehold. Hvis hjemmeholdet og udeholdet for en kamp spiller på udeholdets hjemmebane, tæller alle væddemål, hvis hjemmeholdet stadig angives som sådan, ellers erklæres væddemål for ugyldige.

Der skal være fem minutter eller mindre tilbage af den planlagte spilletid, for at væddemålene tæller, medmindre det pågældende væddemål allerede er afgjort.

Alle kampe (medmindre andet er angivet) – alle væddemål før og under kampen

Alle væddemål er eksklusive overtid/straffeslag, medmindre andet er angivet (alle spilmuligheder med angivelsen "inkl. overtid" er inklusive straffeslag). I tilfælde, hvor en kamp afgøres på straffeslagskonkurrence, bliver ét mål lagt til vinderholdets score i forbindelse med indfrielse af væddemål. Det gælder ikke for væddemål, der ikke omfatter tillægstid/straffeslag.

3-vejsvæddemål bliver indfriet på stillingen ved slutningen af normal spilletid, med undtagelse af "Hvornår slutter kampen", der er et 3-vejsvæddemål, der inkluderer tillægstid/straffeslag.

Holdscore – lige eller ulige – hvis dit hold ikke scorer, bliver væddemålet afgjort som lige. 

Periodevæddemål – den relevante periode skal spilles til ende, ellers annulleres væddemålet, medmindre det specifikke væddemål allerede er afgjort.

Flest mål i periode – live – hvis to eller flere perioder har samme antal mål, indfries væddemålet som "uafgjort".

Kampe noteret som venskabskampe (kun normal spilletid) og internationale venskabskampe (kun normal spilletid) – alle væddemål før og under kampen

Alle væddemål bliver indfriet baseret på stillingen ved slutningen af normal spilletid, og tillægstid regnes ikke med, medmindre andet er oplyst.

Samlet score – lige eller ulige – hvis der ikke er scoret nogen mål, bliver væddemålet afgjort som lige.

Holdscore – lige eller ulige – hvis dit hold ikke scorer, bliver væddemålet afgjort som lige.

De følgende markeder inkluderer tillægstid/straffeslag i forbindelse med indfrielse af væddemål:

  • Vinder kampen (inkl. tillægstid/straffeslag)
  • Vinder trofæet
  • Kvalificerer sig
  • Hvornår slutter kampen
  • Vinder af straffeslagskonkurrence
  • Stilling i straffeslagskonkurrencen
  • Væddemål på "Kampens resultat og total"

NHL-langtidsvæddemål/specielle turneringsvæddemål

Vinder konferencen – holdet, der når til Stanley Cup-finalen, bliver erklæret for vinder af konferencen. Alle væddemål tæller uanset omplacering af hold, ændring af holdnavne eller sæsonlængde.

Væddemål på turnering – væddemål erklæres ugyldige, hvis det reglementerede antal kampe (i henhold til de pågældende ledende organisationer) ikke bliver spillet, eller antallet bliver ændret.

Spillerdueller/præstationer/scorecasts

De pågældende spillere skal være omklædte og få spilletid, for at væddemål tæller.

Spillerpointdueller – spillerpoint i én kamp er summen af mål og oplæg. Push-regler gælder

Indfrielse af væddemål

Statistik leveret af den officielle udbyder af resultater eller den officielle hjemmeside for den relevante konkurrence eller kamp benyttes ved indfrielse af væddemål. Hvis der ikke er statistik tilgængelig fra en officiel leverandør af resultater eller en officiel hjemmeside, eller hvis der er tydeligt bevis på, at de officielle resultater eller den officielle hjemmeside er misvisende, benytter vi uafhængig statistik til at afgøre væddemål. Hvis der ikke foreligger tydelig og uafhængig statistik, eller hvis der er betydelige uoverensstemmelser mellem statistikkerne, bliver væddemål indfriet baseret på vores egen statistik.

Hvis du har spørgsmål om at spille hos BetStars, kan du kontakte kundeservice.

Ofte stillede spørgsmål om sportsvæddemål

Ofte stillede spørgsmål om sportsvæddemål

Få svar på ofte stillede spørgsmål om, hvordan du laver væddemål på PokerStars.

Kundeservice

Support

BetStars' kundeserviceafdeling står klar døgnet rundt for at hjælpe dig, og de kan besvare alle spørgsmål, der ikke er dækket af vores FAQs.

Spil om rigtige penge

Chip Stack

Foretag din første real money-indbetaling og begynd at spille på BetStars. Indbetalingerne er hurtige og sikre.