Regler for væddemål på poker

Medmindre andet er angivet eksplicit, skal en spiller få kort i mindst én hånd, før væddemål på den spiller gælder. Hvis en spiller ikke får kort i nogen hånd, bliver væddemål på den spiller erklæret ugyldige.

Væddemål før eventen er generelt tilgængelige, indtil der er givet kort i den første hånd. Der tilbydes sommetider livespil efterfølgende. Væddemål på vinder af turneringen afgøres ud fra, hvem der erklæres som officiel vinder af turneringen.

Odds på pokerturneringer kan sommetider vises med ufuldstændigt deltagerfelt inden begivenheden. Mange større turneringer er længerevarende begivenheder med løbende kvalifikationsturneringer, hvor vindere og kvalificerede spillere føjes til begivenheden, hvilket munder ud i et langt større antal spillere end oprindeligt udbudt. I disse tilfælde medregnes alle endelige deltagere i væddemål uanset det angivne antal på tidspunktet for indgåelse af væddemålet.

Væddemål afgøres, når en vinder er erklæret. Garderingsvæddemål er tilgængelige, hvor det er angivet.

Hvis der indgås en aftale i eventen, afgøres slutplaceringerne ud fra spillernes faktiske placeringer i de officielle turneringsresultater uafhængigt af en evt. indgået aftale.

Hvis en turnering aflyses eller af en hvilken som helst grund ikke kan gennemføres, bliver væddemål på vinder af turneringen erklæret ugyldige. Kun væddemål, hvor resultatet allerede er afgjort, gælder. Hvis for eksempel en turnering aflyses, når der er ni spillere tilbage, så gælder væddemål på, hvem der slutter i top 9, mens væddemål på, hvem der slutter i top 3, bliver erklæret ugyldige.

Hvis en turnering slet ikke spilles, erklæres alle væddemål på turneringen ugyldige, medmindre turneringen spilles inden for 48 timer fra det oprindelige starttidspunkt.

Væddemål på en spiller, der deltager i turneringen fra start, men senere trækker sig eller diskvalificeres før slutningen, tabes.

Manipulation med spil og/eller mistænkelig aktivitet på markedet, herunder men ikke begrænset til aftalt spil i løbet af turneringen, kan gøre, at væddemål på spillere, der deltager i krænkelsen, tabes.

Global Poker League

Hvis en navngiven spiller ikke deltager i en Heads-Up-dyst, annulleres alle væddemål på dysten.

Hvis en navngiven spiller ikke deltager i en 6-max-begivenhed, tæller alle væddemål på begivenheden.

 

Hvis du har spørgsmål om at spille på BetStars, skal du kontakte support@betstars.dk.

Ofte stillede spørgsmål om sportsvæddemål

Ofte stillede spørgsmål om sportsvæddemål

Få svar på ofte stillede spørgsmål om, hvordan du laver væddemål på PokerStars.

Kundeservice

Support

BetStars' kundeserviceafdeling står klar døgnet rundt for at hjælpe dig, og de kan besvare alle spørgsmål, der ikke er dækket af vores FAQs.

Spil om rigtige penge

Chip Stack

Foretag din første real money-indbetaling og begynd at spille på BetStars. Indbetalingerne er hurtige og sikre.