Rugby Union og League

Alle væddemål (undtagen spil på halvleg, første halvleg, overtid og straffesparkskonkurrence) bliver indfriet baseret på regulær spilletid, medmindre andet er anført.

Hvis en kamp bliver afbrudt og fortsætter inden for 48 timer fra det oprindelige kickoff, indfries alle åbne væddemål baseret på det endelige resultat. Ellers bliver alle uafgjorte væddemål erklæret ugyldige.

Ordinære 80 minutter

Væddemål bliver indfriet baseret på resultatet efter den regulære spilletid på 80 minutter, medmindre andet er anført. Dette inkluderer tillægstid, men ikke forlænget spilletid, straffesparkskonkurrence eller sudden death.

Hvis væddemålet stadig er åbent, når en af følgende ting er sket, forbeholder vi os retten til at erklære væddemål ugyldige: - ændring af scoren - rødt kort

Hvis væddemålet blev åbnet med et manglende eller forkert rødt kort, forbeholder vi os retten til at erklære væddemålet for ugyldigt.

Hvis odds bliver tilbudt med en forkert starttid for kampen, forbeholder vi os retten til at erklære væddemålene for ugyldige.

Hvis en kamp bliver afbrudt eller udsat og ikke genoptages inden for 48 timer fra det oprindelige kickofftidspunkt, bliver væddemål erklæret ugyldige.

Hvis holdnavnene er forkerte, forbeholder vi os retten til at erklære væddemål for ugyldige.

Spil på try-målscorer

Væddemål på spillere, der ikke deltager i matchen, bliver erklæret ugyldige. Hvis din spiller kommer på banen, efter et try er blevet scoret, bliver væddemål på første try-målscorer erklæret ugyldige. Hvis din spiller kommer på banen, inden det første try bliver scoret, gælder dit væddemål. For væddemål på første try-målscorer i anden halvleg, og hvis din spiller kommer på banen efter første try i anden halvleg, bliver dine væddemål erklæret ugyldige. Hvis din spiller kommer på banen, inden det første try i anden halvleg bliver scoret, gælder dit væddemål.

Hvis det første try er resultat af straffe, bliver spilleren, der scorer næste try, regnet som vinder i forhold til væddemål.

Væddemålene gælder for spillere, der deltager i kampen, i forhold til sidste try-målscorer.

Hvis det sidste try er resultatet af et straffe, bliver det forudgående try anvendt ved indfrielsen af væddemål.

Hvis du har spørgsmål om at spille på BetStars, skal du kontakte support@betstars.dk.

Ofte stillede spørgsmål om sportsvæddemål

Ofte stillede spørgsmål om sportsvæddemål

Få svar på ofte stillede spørgsmål om, hvordan du laver væddemål på PokerStars.

Kundeservice

Support

BetStars' kundeserviceafdeling står klar døgnet rundt for at hjælpe dig, og de kan besvare alle spørgsmål, der ikke er dækket af vores FAQs.

Spil om rigtige penge

Chip Stack

Foretag din første real money-indbetaling og begynd at spille på BetStars. Indbetalingerne er hurtige og sikre.