Paysafecard: Fejlet indbetaling troubleshooting

Nogle mulige grunde til at ens Paysafecard transaktion bliver afvist inkluderer:

• Midlertidige forbindelsesproblemer.

• Ukorrekt kupon information.

•  Internet Explorer er ikke ens standard web browser, eller man har én uddateret version.

• Utilstrækkelige midler.  Man kan se ens paysafecard på paysafecard hjemmeside. Klik på Tjenester, og derefter Se saldo.
  • Ens kort er for brugere under 18 (paysafecard junior). Denne type kort kan ikke blive accepteret for indbetalinger, venligst kontakt paysafecard på info@paysafecard.com
  • Ens paysafecard valuta er ikke den samme, som der er vist i vores Bank.   Paysafecard kan have pålagt et konverteringsgebyr til den tilgængelige balance. For mere information, kan man besøge paysafecard hjemmesiden.  Gå til Tjenester, og klik på Valutaomregner.