Skrill: Oprette en konto

For at oprette en gratis Skrill konto, gå til Skrill hjemmesiden og følg disse trin:

1. Indtast ens e-mailadresse, og opret et ny password.  Klik på "Næste”.
  2. Udfyld ens personlige oplysninger, og klik på ”Næste”.
  3. Vælg ens land, og valutaen for ens nye Skrill konto.
  4. Udfyld ens adresseoplysninger.
  5. Indtast ens telefon nummer, og udfør captcha udfordringsspørgsmålet.
  6. Læs Skrill tjenestevilkårene, og sæt flueben i boksen, hvis man er enig.
  7. Klik på ”Opret konto”.

Når man har bekræftet ens e-mailadresse, har man adgang til ens Skrill konto, og klik på ”Upload” indenfor ”Balance” sektionen, for at tilføje ens foretrukken betalingsmetode.

Husk på at uploade midlerne som ”Online gaming transaktioner”, ellers vil man ikke være i stand til at overføre disse midler til sin Stars-konto.

Når man uploader midler til Skrill, ved brug af et kreditkort, så vil der være et mikrogebyr for bekræftelse og sikkerhedsgrunde. Man kan finde dette beløb ved at kontakte ens kortudsteder.

Uploads ved brug af ens bankkonto, er kun omfattet af de gebyrer, som ens bank må opkræve af én for disse transaktion.

På grund af denne process normalt tager to til fem arbejdsdage, så anbefaler vi at man overvejer at ”over-finansiere” ens Skrill-konto. Hver gang man overføre penge fra Skrill til os, så kan man starte en anden finansiering for at erstatte disse midler, så man ikke behøver at vente på overførelsen, for at spille.

Så snart man har midler på ens Skrill konto:

1. Gå til Banken, og klik på "Indbetal". Vælg Skrill muligheden, og klik på ”Indbetal”. Indtast e-mailadressen man registrerede i Skrill vinduet, derefter indtast gebyrbeløbet, og klik ”Bekræft”.
  2. Indtast ens password, og touring nummer på Skrill hjemmesiden, vælg betalingsmetoden, og klik på ”Bekræft”.
  3. Når man har modtaget betalingsbekræftelsen, klik på ”Bekræft”, og derefter klik på ”Return to Merchant”, og så ”Close window”. Man vil modtage bekræftelse på transaktionen.