Generelle oplysninger om Play Money køb

Hvis du ønsker at øge din Play Money-balance, for at deltage i high-stakes Play Money-turneringer eller cash games, kan du købe Play Money-chips via Banken

Efter du har åbnet Banken, venligst vælg_

• For sjov > Køb Chips

Alternativt kan du tjekke følgende pakker ud:

• Desktop: Åben Værktøjer menuen, og vælg Overførsler og handler derefter Køb Play Chips.
  • Mobil: Vær sikker på at For sjov er valgt i lobbyen, og tryk på Køb Chips knappen på hjemmeskærmen.

Hvis du vil øge din bankroll, blot vælg pakkerne du vil købe og betale med en af de tilgængelige betalingsmetoder.

Bemærk: Det er ikke muligt for spillere, at købe Play Money pakker ved brug af deres rigtig penge Stars-konto balance. Play Money chips er ikke relateret til Rigtig Penge spil eller midler på nogen møde.