Mobil App tilgængelighed

Vores mobile app er tilgængelig til iPhone, iPad, iPod touch og Android enheder.

Appen er kun designet til mobilenheder, der kører med Android 5.0 eller højere med en minimums skærmopløsning på 800x480.

For at finde ud af hvilket styresystem, der er installeret på din Android enhed, gå til:

Indstillinger → System → Om Telefon (eller lignende afhængig på modellen/styresystemet).

Yderligere har vi en iOS version kørende på iOS 9 eller nyere, lige så vel som PokerStars Next Gen app, som kræver iOS 10 eller nyere.

Din enhed skal have Lokationsbaserede tjenester tændt for at vores Next Gen app skal fungere.