En ren geninstallering af vores iOS app (slettelse af al data, app cache inkluderet)

Oplever du tekniske problemer med vores app som geninstallering ikke løser?

At rydde cachen kan hjælpe.

Denne process sletter appen og alle dets relaterede dataer f. eks app cache, log ind oplysninger, præference og offline medie indhold (hvis tilgængelig).

Følg disse trin fra Hjemmeskærmen af din enhed:

1. Indstillinger
  2. Generelt
  3. iPhone/iPad lager
  4. Vælg vores app
  5. Slet appen
  6. Genstart din enhed

Appen er nu blevet fjernet fra din enhed. Gå til App Store, derefter download og installer den igen.