BetStars Sportsvæddemål

Har du en idé om, hvordan resultatet bliver i weekendens store kamp, eller hvem der vinder Wimbledon? Uanset hvilken sport du er til, finder du den på BetStars. Du kan spille på snesevis af sportsgrene og begivenheder rundt om i verden med vores brugervenlige BetStars-tjeneste, og denne guide får dig i gang på få minutter.

Hvad er sportsvæddemål?

Hvis du aldrig har spillet på sport før, kan det virke en smule uoverskueligt at spille første gang. Men bare rolig, det er ret simpelt. Forskellige events har forskellige ting, du kan spille på, men i sin grundform handler væddemål om at satse penge på, hvorvidt en bestemt ting vil ske eller ej. Dit mål er at vinde penge ved at gætte rigtigt.

Det kan være, at Chelsea skal vinde mesterskabet, Lakers skal nå til playoffs, eller noget mere obskurt, såsom hvilket land der vinder Melodi Grand Prix. Hvis du kan forestille dig det, er der en god chance for, at du kan spille på det.

Sådan får du adgang til væddemålene

Du kan starte med at spille med det samme ved at besøge Sport-siden via BetStars-softwaren eller din mobiltelefon eller tablet.

Log ind for at foretage et væddemål med din nuværende saldo (du behøver ikke lave en ny konto, hvis du allerede spiller vores poker- og andre spil), og du kan endda spille, mens du venter på, at næste pokerturnering begynder.

Hvis du er ny på BetStars, skal du besøge Sport-siden for at oprette en bruger hos BetStars og komme i gang. Når du har gjort det, skal du følge vejledningen herunder for at foretage dit første væddemål.

Sådan foretager du et væddemål

1) Vælg en begivenhed

BetStars tilbyder markeder (væddemålsmuligheder) for mange forskellige sportsgrene og hundredvis af forskellige begivenheder. Når du er logget på BetStars Sport, kan du vælge mellem et stort udvalg af sportsgrene. Vælg en sport for at se alle kampe/valgmuligheder, du kan spille på.

2) Vælg dit marked

Derefter skal du vælge den ønskede kamp/valgmulighed for at se alle udbudte markeder – såsom ‘Kampens resultat’ eller ‘Ciffertips’ – samt de tilhørende odds.

3) Vælg størrelsen på din indsats

Når du har fundet et væddemål, du er interesseret i, skal du klikke på oddset for at åbne din ‘kupon’ i højre side af sportsvinduet. Der kan du indtaste det beløb, du vil spille for, samt se din mulige gevinst.

4) Gør din indsats!

Til sidst skal du klikke på ‘Spil’, når du er klar til at foretage dit væddemål, og du får en oversigt over din indsats i samme faneblad. ODu kan også se dine spil ved at klikke på fanen ‘Åbne spil’.

Husk: Visse sportsgrene og events tilbyder ‘Live’-betting, så selvom kampen eller eventen allerede er begyndt, så kan du stadig spille på den. For mere hjælp til BetStars' sportsvæddemål eller for at få svar på dine spørgsmål kan du læse vores ofte stillede spørgsmål om BetStars-væddemål.

Forstå oddsene

Det er vigtigt at forstå, hvordan odds fungerer, hvis man vil have held med sportsvæddemål. Når du er logget ind på BetStars, kan du ændre, hvordan oddsene vises for hver event. Vi har tre populære formater: brøker, decimaler og "amerikansk". For at vælge din favorit skal du besøge Sport-siden. Hvis du ikke er logget på, bliver oddsene vist baseret på din geografiske placering.

Decimalodds er nemmest at forstå, og de viser dig, hvad du får tilbage, hvis du satser $1 på en bestemt valgmulighed. Eksempel: Manchester United slår Chelsea 1-0 til 7,50 betyder, at for hver dollar, du spiller på Manchester United, får du $7,50 ($6,50 profit plus din indsats på $1), hvis du satsede på det rigtige resultat.

Husk: I visse tilfælde kan du få din indsats tilbage, selvom du spiller på det forkerte resultat. På BetStars har vi særlige "pengene tilbage"-væddemål, forbedrede odds og bonusser på udvalgte events og væddemålstyper, der hele tiden giver dig mest valuta, når du spiller hos os.

For mere information skal du besøge vores generelle regler for spil på sport-side.

Forstå væddemålstyperne

Fra single-spil til goliater er der en række spilmuligheder på BetStars, og de har hver deres egne udbetalingsregler og -kriterier. Du kan finde en komplet liste over alle væddemålstyper, som BetStars tilbyder, lige her, eller du kan læse videre for en hurtig oversigt over de mest almindelige typer.

  • Single-spil

En single er det nemmeste spil, du kan vælge. Du spiller på ét resultat i en kamp eller event, såsom første målscorer eller kampens vinder. For at få succes og vinde penge skal du have valgt det rigtige resultat.

  • Kombinationsspil

Et kombinationsspil er et spil på to eller flere forskellige events, f.eks. at Manchester United slår Liverpool, og Everton slår Chelsea. Kombinationsspil findes i en række forskellige formater, såsom doubles, trixies, yankees og mange flere.

  • Accumulator

Et akkumulatorspil består af flere forskellige valg, såsom vinderne i forskellige kampe, i ét enkelt spil/væddemål. For at vinde skal du have forudsagt alle resultaterne korrekt. Akkumulatorspil findes med op til 20 forskellige valgmuligheder. Lignende spil på kun to og tre væddemål kaldes hhv. ‘doubles’ og ‘trebles’.

Hvis du har nogen spørgsmål om BetStars, kan du se vores Ofte stillede spørgsmål om sportsvæddemål eller kontakte support@betstars.dk.

Ofte stillede spørgsmål om sportsvæddemål

Ofte stillede spørgsmål om sportsvæddemål

Få svar på ofte stillede spørgsmål om, hvordan du laver væddemål på PokerStars.

Kundeservice

Support

BetStars' kundeserviceafdeling står klar døgnet rundt for at hjælpe dig, og de kan besvare alle spørgsmål, der ikke er dækket af vores FAQs.

Spil om rigtige penge

Chip Stack

Foretag din første real money-indbetaling og begynd at spille på BetStars. Indbetalingerne er hurtige og sikre.