Indbetaling og udbetaling

Download vores software gratis til desktop eller mobilenhed, og vælg så en af de nemme indbetalingsmetoder angivet herunder (minimumindbetaling er $10, medmindre andet er oplyst).

Ud over nedenstående kan du logge på din konto via vores hjemmeside og gå til Banken for at indbetale.

Indbetalingsmuligheder i dit land

Du bedes læse vores betingelser og vilkår for behandling af pengeoverførsler og valutaveksling, før du indbetaler. Hvis du har yderligere spørgsmål, kan du kontakte kundeservice.

Mere information

Sikre og risikofrie indbetalinger

Fast Deposits Available Now

Hurtig Indbetaling tilgængelig

Hurtig Indbetaling-funktionen er en endnu hurtigere måde at indbetale på din Stars-konto, der understøtter mange populære indbetalingsmetoder, inkl. Visa, MasterCard og NETELLER. Du skal blot se efter "Hurtig Indbetaling"-logoet ved siden af indbetalingsmetoden i Banken. Du får mulighed for at vælge denne som din "Hurtig Indbetaling-konto", så du kan sende indbetalingsanmodninger direkte fra bordet. Få mere at vide om Hurtig Indbetaling.

Secure Account Segregation

Sikker kontoopdeling

Spillernes penge opbevares på særskilte konti og bruges ikke til dækning af driftsomkostninger. De særskilte konti administreres af en førende europæisk bank. Den ordning sikrer, at vi til enhver tid kan opfylde vores monetære forpligtelser over for vores onlinespillere, og det er yderligere forsikring for, at spillernes midler altid er i sikkerhed hos os.

Set Deposit Limits

Sæt dine egne indbetalingsgrænser

Vi mener, at du skal kunne styre dit eget budget, når du spiller poker online. Derfor kan du sætte dine egne grænser for ugentlige indbetalinger. De grænser kan selvfølgelig ikke være højere end dem, vi allerede har sat for din konto.

Indstil din indbetalingsgrænse.

Quick and Easy Cashouts

Hurtig og nem udbetaling

For at udbetale skal du klikke på "Bank" i desktoplobbyen og vælge "Udbetal". Derefter bliver du bedt om at indtaste et beløb til udbetaling. Indtast beløbet, og klik på "Send". Gå til vores udbetalingspolitik for at se tilgængelige muligheder og oplysninger om, hvordan udbetalinger behandles.