Sikre og risikofrie udbetalinger

Vi er fuldt ud dedikeret til spillernes penges sikkerhed. Spillersaldi opbevares i adskilte konti og bruges ikke som driftsmidler. Dette sikrer, at du altid kan udbetale dine penge i henhold til vores bank- og sikkerhedsprocedurer.

Udbetalingsmulighederne afhænger af det land, du bor i. Gå tilbage til vores real money-informationsside for at se mulighederne i dit land.

Bemærk, at vi forbeholder os retten til at bruge flere berettigelseskriterier for at bestemme de udbetalingsmetoder, der er tilgængelige for en spiller på et givet tidspunkt.

Information om udbetalingspolitik

Udbetalinger sendes automatisk tilbage til alle de følgende metoder, som du har benyttet til indbetaling.

Udbetalinger sendes først tilbage til de(n) metode(r), der er brugt til indbetaling. For hver indbetalingsmetode sendes dine udbetalinger først tilbage til din ældste indbetaling og til sidst tilbage til din nyeste indbetaling. Når udbetalinger sendes tilbage til tidligere indbetalinger, veksles de til valutaen for dine tidligere indbetalinger. Udbetalinger på mere end det samlede beløb, du har indbetalt, veksles til valutaen for din seneste indbetaling med den pågældende metode.

Vi beklager, hvis vores udbetalingspolitik virker besværlig, men det er en sikkerhedsfunktion, der er designet til at sikre vores kunder mod svindel. Den sikrer, at ingen kan profitere på misbrug af en andens konto.

CFT-understøttet Visa

Hvis du har foretaget nogen indbetalinger med CFT-understøttet Visa i de sidste 12 måneder, bliver dine udbetalinger automatisk sendt tilbage til CFT-understøttede Visa-kort op til det indsatte beløb fra den ældste indbetaling med denne metode til den nyeste.

Bemærk, at der kan være yderligere krav til berettigelse til automatisk udbetaling til CFT-understøttet Visa.

NETELLER og Skrill

Hvis du har benyttet NETELLER eller Skrill til at indbetale i de seneste 12 måneder, bliver dine udbetalinger sendt tilbage til NETELLER eller Skrill op til det indsatte beløb – startende med den ældste indbetaling med NETELLER eller Skrill til din nyeste indbetaling.

PayPal

Hvis du har benyttet PayPal til at indbetale i de seneste 12 måneder, bliver dine udbetalinger sendt tilbage til din konto op til det indsatte beløb fra din ældste indbetaling til den nyeste.

Modtag dine gevinster

Hvis din udbetaling overstiger det samlede beløb, du har indbetalt, som vi kan indløse, eller du har brugt en indbetalingsmetode, der ikke er nævnt her, har du følgende muligheder for at modtage dine penge:

  • NETELLER
  • Visa (kun muligt, hvis du har lavet mindst én indbetaling med et CFT-understøttet Visa i de sidste 12 måneder, og din udbetaling til Visa er på mellem USD $100 og USD $6.500 – spørg kortudsteder om individuelle grænser)
  • Skrill
  • PayPal (kun muligt, hvis du har lavet mindst én indbetaling via PayPal inden for de seneste 12 måneder)
  • Direkte bankoverførsel – din udbetaling bliver indsat direkte på din bankkonto.
  • Wire Transfer – din udbetaling bliver sendt direkte til din bankkonto.

Sådan udbetaler du

For at foretage en udbetalingsanmodning skal du logge på din Stars-konto og gå til Banken.

Vælg "Udbetal"-knappen og indtast det beløb, du gerne vil udbetale, og tryk så på "Send".

Gennemse informationen på skærmen grundigt, inden du bekræfter din udbetalingsanmodning. Den følgende skærm viser, hvordan din udbetaling bliver behandlet. Dette er kun en estimering af, hvordan dine penge bliver udbetalt. Vi kan ikke garantere, dine penge bliver sendt nøjagtig som beskrevet, da estimeringen ikke indregner midlertidige forbindelsesproblemer hos udenforstående behandlere eller situationer, der ligger uden for vores kontrol.

Vi sender dig en e-mail som bekræftelse på hver overførsel foretaget til eller fra din Stars-konto. Du skal altid tjekke denne e-mail efter en udbetaling for at bekræfte, hvordan dine penge blev behandlet.

Hvis du ser, at kortet eller kontoen, som står til at modtage udbetalingen, ikke længere gælder, skal du annullere din anmodning og kontakte kundeservice.

Behandlingstid for udbetalinger

Udbetalinger sendt tilbage til tidligere indbetalinger med CFT-understøttede Visa-kort behandles med det samme. Der går 3-10 hverdage, efter din udbetaling er behandlet, til pengene kan ses på dit kontoudtog.

Udbetalinger sendt til CFT-understøttede Visa-kort, der overstiger det samlede indbetalte beløb, behandles normalt inden for én time. Der går 3-10 hverdage, efter din udbetaling er behandlet, til pengene kan ses på dit kontoudtog.

Udbetalinger sendt tilbage til tidligere indbetalinger med MuchBetter, NETELLER, Skrill og PayPal behandles med det samme og kan ses på din konto inden for få minutter.

Udbetalinger sendt til MuchBetter, NETELLER, Skrill og PayPal, der overstiger det samlede indbetalte beløb, behandles normalt inden for én time. Når udbetalingerne er behandlet, kan de ses på din konto inden for få minutter.

Udbetalinger med Wire Transfer og direkte bankoverførsel sendes til behandling inden for 24 timer undtagen i weekender. Der går 3-5 hverdage, efter din udbetaling er behandlet, til pengene kan ses på din bankkonto.

I sjældne tilfælde kan det tage yderligere 48 timer at behandle udbetalinger, der ikke sendes tilbage til tidligere anvendte indbetalingsmetoder, på grund af sikkerhedskontrollerne angivet herunder.

Yderligere information om udbetalinger

Bemærk, at alle penge, der indsættes på din Stars-konto, skal spilles, før du kan anmode om udbetaling.

Visse betalingsmetoder kan desuden kræve, at der skal gå 48 timer fra din seneste indbetaling, til du kan udbetale. Denne funktion beskytter vores spillere mod aftalt spil og svindel. Du kan sende din anmodning om udbetaling, når de 48 timer er gået.

I særlige situationer skal vi bruge ekstra information for at kunne behandle en udbetaling. Fra tid til anden kan det også være nødvendigt at tilbageholde en spillers gevinst, indtil et spil er slut, eller mens der foretages svindelkontrol, hvilket sker rutinemæssigt for at sikre integriteten i vores spil.

Hvordan fungerer valutaveksling?

Vi benytter XE's mid-market-kurser (plus et mindre gebyr i visse tilfælde) ved veksling af dine udbetalinger fra din foretrukne valuta på din Stars-konto. Den anvendte vekselkurs bliver vist på udbetalingsskærmen.

Hvis du vil vide mere, skal du læse vores betingelser og vilkår for overførsler og valutaveksling.

CFT-understøttede Visa-kort

Udbetalinger til Visa-kort** er begrænset til kort, der understøtter Credit Fund Transfer (CFT). Visa-kort** udstedt af amerikanske banker kan p.t. ikke anvendes.

**= Alle typer kort med Visa-logoet.

BEMÆRK: Spørg din kortudsteder om individuelle kortgrænser.

Hjælp til udbetaling

Du kan kontakte kundeservice, hvis du har spørgsmål om udbetalinger eller vores udbetalingspolitik.

Real Money FAQ

Chip Stack

Find svarene på alle dine spørgsmål om real money-overførsler og udbetalinger på BetStars.