Wire Transfer-udbetalinger

WIRECASHOUTS

Hvad er en Wire Transfer-udbetaling?

En Wire Transfer er en udbetalingsmetode, der lader dig modtage dine gevinster ved at få dem indsat direkte på din bankkonto. De behandles som internationale pengeoverførsler af vores betalingsbehandlere.

Besøg Udbetalingssiden i BetStars-banken for at finde Wire Transfer-valutaerne og dine grænser.

Hvordan kan jeg udbetale fra BetStars med Wire Transfer?

For at foretage en udbetaling med Wire Transfer skal du logge ind på din BetStars-konto, klikke på 'Bank' og vælge 'Udbetal'. Indtast dit udbetalingsbeløb og vælg ‘Wire Transfer' i Udbetalingsvinduet. Du bliver så bedt om at indtaste og bekræfte dine bankoplysninger. Når dine bankoplysninger er blevet sendt, bliver du ført tilbage til Udbetalingsvinduet, så du kan sende din ‘Wire Transfer’-udbetalingsanmodning.

Du skal kun indtaste dine egne bankoplysninger; mellemliggende banker skal ikke oplyses.

Bemærk: Wire transfer-udbetalinger kan kun sendes til bankkonti, der er registreret i dit navn i det land, der er oplyst in din BetStars-konto.

Det kan tage op til 72 timer for BetStars at sende din udbetaling til behandling og yderligere to til fem hverdage, før pengene står på din bankkonto.

Hvilke bankoplysninger skal I bruge for at behandle en Wire Transfer?

Klik her for mere information om de nødvendige bankoplysninger.

Hvordan virker valutavekslingen?

BetStars benytter XE's mid-market rater (plus et mindre gebyr i visse tilfælde) ved konvertering af valuta til din foretrukne BetStars-valuta. For yderligere information skal du læse vores Betingelser og vilkår for Real Money-overførsler og valutaveksling.

Hvad koster det mig at benytte Wire Transfer-udbetalinger på BetStars?

Der er ingen gebyrer for brugen af Wire Transfer-udbetalinger på BetStars. Spillerne er selv ansvarlige for gebyrer opkrævet af den modtagende og alle mellemliggende banker for modtagelsen af en Wire Transfer. For mere information om din banks politik angående modtagelser af internationale Wire Transfers skal du kontakte din bank direkte.

Hvis du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på support@betstars.dk.

Real Money FAQ

Chip Stack

Find svarene på alle dine spørgsmål om real money-overførsler og udbetalinger på BetStars.