Konti og spil i flere valutaer på BetStars

Overvejer du at tilføje en ekstra valuta?

Før du føjer en ekstra valuta til din konto, bør du læse følgende sider:

  • FAQ om valuta: Vores side med ofte stillede spørgsmål besvarer gængse spørgsmål om multivaluta og forklarer, hvordan du bruger Banken med flere valutaer.
  • Tjenestevilkår: Tjenestevilkårene forbyder eksplicit brug af multivalutafunktionerne på BetStars til at handle med eller spekulere i valuta.

Leder du efter mere information?

FAQ om konti og spil i flere valutaer

Hos BetStars tilbyder vi væddemål i en række valutaer for at imødekomme vores kunder fra hele verden. Vi giver også mulighed for at have penge i mere end én valuta på samme tid, så kunderne kan administrere deres penge, som de har lyst, og ikke skal tabe på skiftende vekselkurser.

Herunder finder du svar på gængse spørgsmål om multivaluta.

Hvilke valutaer understøtter BetStars? Tilføjer I min foretrukne valuta i fremtiden? Hvordan føjer jeg en ekstra valuta til min konto? Hvad er den "foretrukne valuta"? Kan jeg ændre min foretrukne valuta? Hvordan sletter jeg en valuta? Hvordan flytter jeg penge mellem valutaerne? Hvordan virker automatisk valutaveksling? Hvordan deaktiverer jeg automatisk valutaveksling? Hvordan udregnes BetStars' vekselkurser? Må jeg bruge BetStars til at spekulere i valuta?

Real Money FAQ

Chip Stack

Find svarene på alle dine spørgsmål om real money-overførsler og udbetalinger på BetStars.