Konti med flere valutaer

Overvejer du at tilføje en ekstra valuta?

Før du føjer en ekstra valuta til din Stars-konto, bedes du læse vores tjenestevilkår, som udtrykkeligt forbyder brug af multivalutafunktionerne til at handle med eller spekulere i valuta.

Leder du efter mere information?

Vi tilbyder spil med et udvalg af forskellige valutaer for at imødekomme vores kunder fra hele verden. Vi giver også mulighed for at have penge i mere end én valuta på samme tid, så kunderne kan administrere deres penge, som de har lyst, og ikke skal tabe på skiftende vekselkurser.

Alle kunder kan indbetale, udbetale og spille med penge i amerikanske dollars (USD), dog kan der være mindre begrænsninger med nogle betalingsmetoder. Kunderne kan også vælge at have penge i euro (EUR), canadiske dollars (CAD) og britiske pund (GBP).

Hvis du er fra et land, der er del af eurozonen (eller ved at blive medlem), eller dit land anvender canadiske dollars eller britiske pund, kan du tilføje en ekstra valuta med et enkelt klik i banken. Klik på knappen for at føje en ny valuta til din konto.

Alternativt kan alle kunder åbne banken for at føje en anden valuta til deres konto.

Hvis du vil se oplysninger om en specifik valuta eller om at indbetale, udbetale eller overføre penge i den valuta, vælger du bare den pågældende valutafane blandt mulighederne i banken.

Foretrukne valutaer

Din foretrukne valuta er standardvalutaen for din Stars-konto:

  • Den foretrukne valuta vises først i banken.
  • Dit samlede indestående vekslet til din foretrukne valuta vises i fanen Oversigt i banken.
  • Den foretrukne valuta er din standardvaluta for overførsler.

Den foretrukne valuta kan ikke slettes. Hvis du ønsker at slette din foretrukne valuta, skal du først vælge en ny foretrukken valuta.

Du kan ændre din foretrukne valuta eller slette en valutasaldo i banken.

Bemærk, at hvis du lukker en saldo, hvor du har en aktiv bonus, udløber bonussen, og du kan ikke længere få den.

Bemærk også, at det ikke er muligt at lukke din foretrukne valuta eller at lukke en valuta, hvis du har aktive væddemål, uclearede penge eller ventende transaktioner i den valuta.

Veksling af penge til andre valutaer

For at veksle penge fra en valuta til en anden skal du besøge banken.

Automatisk valutaveksling

Med indstillingen automatisk valutaveksling kan du automatisk få vekslet dine penge fra én valuta til en anden om nødvendigt – uden at du bliver bedt om godkendelse. Når det sker, veksler vores system mindst 0,5 enheder af kildevalutaen eller hele saldoen i kildevalutaen, hvis kildevalutasaldoen er mindre end 1 enhed. Vi forbeholder os retten til at ændre minimumbeløb til veksling uden forudgående varsel.

Bemærk: Denne funktion kan automatisk blive aktiveret, når der kan spilles om rigtige penge på din konto. For at slå den fra skal du logge på din konto og gå til "Indstillinger" "Globale" > "Multi-valuta". Fra mobil-appen: log ind på din konto, og gå til "Indstillinger og værktøjer".

Besøg siden om behandling og valutaveksling af penge for at se reglerne for valutakurser. Vi forbeholder os retten til uden varsel at ændre den måde, vekselkurser udregnes.

Valutaspekulation

Vores multivalutafunktioner er beregnet til at give dig en nem og ukompliceret oplevelse hos os og ikke til andre formål. Brug af vores multivalutafunktioner til valutaspekulation er forbudt i henhold til vores tjenestevilkår.

Hvis vi har begrundet mistanke om, at valutaveksling foretages med andre formål, forbeholder vi os retten til med tilbagevirkende kraft at pålægge ethvert gebyr, der frafaldt som del af valutavekslingen, og skride til enhver anden passende handling, som kan omfatte konfiskering af midler og/eller lukning af spillerens Stars-konto.

Real Money FAQ

Chip Stack

Find svarene på alle dine spørgsmål om real money-overførsler og udbetalinger på BetStars.