Konti og spil i flere valutaer på BetStars

Overvejer du at tilføje en ekstra valuta?

Før du føjer en ekstra valuta til din konto, bedes du læse vores tjenestevilkår, som udtrykkeligt forbyder brug af multivalutafunktionerne på BetStars til at handle med eller spekulere i valuta.

Leder du efter mere information?

Vi tilbyder væddemål i en række valutaer for at imødekomme vores kunder fra hele verden. Vi giver også mulighed for at have penge i mere end én valuta på samme tid, så kunderne kan administrere deres penge, som de har lyst, og ikke skal tabe på skiftende vekselkurser.

Alle kunder kan indbetale, udbetale og spille med penge i amerikanske dollars (USD). Kunderne kan også vælge at have penge i euro (EUR), canadiske dollars (CAD) og britiske pund (GBP).

Hvis du er fra et land, der er del af eurozonen (eller ved at blive medlem), eller dit land anvender canadiske dollars eller britiske pund, vil du se en "Tilføj ny valuta"-knap i Banken. Klik på knappen for at føje en ny valuta til din konto.

Alternativt kan alle kunder åbne Banken og kigge efter "Tilføj valuta" for at føje en anden valuta til deres konto.

Når du har føjet en ekstra valuta til din konto, ændres designet i Banken til en brugerflade med faner med forskellige valutamuligheder. Hvis du vil se oplysninger om en specifik valuta eller om at indbetale, udbetale eller overføre penge i den valuta, vælger du bare den pågældende valutafane blandt mulighederne øverst i Banken.

Foretrukne valutaer

Din foretrukne valuta er standardvalutaen for din Stars-konto:

  • Den foretrukne valuta vises først i Banken.
  • Dit samlede indestående vekslet til din foretrukne valuta vises i fanen Oversigt i Banken.
  • Den foretrukne valuta er din standardvaluta for overførsler.

Den foretrukne valuta kan ikke slettes. Hvis du ønsker at slette din foretrukne valuta, skal du først vælge en ny foretrukken valuta.

Hvis du vil ændre din foretrukne valuta, vælger du bare den pågældende valutafane i Banken og klikker på knappen "Vælg som foretrukken valuta". Hvis du vil slette en valutasaldo, vælger du bare den pågældende valutafane i Banken og klikker på linket "Slet konto".

Bemærk, at hvis du lukker en saldo, hvor du har en aktiv bonus, udløber bonussen, og du kan ikke længere få den.

Bemærk også, at det ikke er muligt at lukke din foretrukne valuta eller at lukke en valuta, hvis du har aktive væddemål, uclearede penge eller ventende transaktioner i den valuta.

Veksling af penge til andre valutaer

Hvis du vil veksle penge fra én valuta til en anden, vælger du den valutafane, du gerne vil veksle penge til, og klikker på "Konverter andre valuta til [valuta]":

I den boks, der åbnes, er der tre muligheder:

  • Jeg ved, hvor mange penge i andre valutaer jeg vil veksle til [valuta]: Vælg denne, hvis du ved, hvor mange penge du vil veksle – for eksempel hvis du ved, at du vil veksle $100 amerikanske dollars til euro.
  • Jeg ved, hvor mange [valuta] jeg vil modtage: Vælg denne, hvis du ved, hvor mange penge du vil modtage.
  • Jeg vil veksle alle mine penge til [valuta]: Vælg denne, hvis du vil veksle alle dine midler til den nye valuta med én hurtig handling.

Klik på Næste for at gå til trin 2 i processen, hvor du kan indtaste det beløb, du vil veksle:

For at veksle kontanter indtaster du et beløb i feltet markeret "Kontant". Så klikker du på "Næste" for at gå til trin 3.

I trin 3 skal du omhyggeligt gennemgå detaljerne i transaktion og så klikke på "Afslut" for at gennemføre vekslingen.

Automatisk valutaveksling

Med indstillingen automatisk valutaveksling kan du automatisk få vekslet dine penge fra én valuta til en anden om nødvendigt – uden at du bliver bedt om godkendelse. Når det sker, veksler vores system mindst 0,5 enheder af kildevalutaen eller hele saldoen i kildevalutaen, hvis kildevalutasaldoen er mindre end 1 enhed. Vi forbeholder os retten til at ændre minimumbeløb til veksling uden forudgående varsel.

Bemærk: Denne funktion kan automatisk blive aktiveret, når der kan spilles om rigtige penge på din konto. Hvis du vil deaktivere den, skal du logge på din konto, gå til "Indstillinger" > "Global" – "Multi-valuta" og fjerne fluebenet ved "Konverter valutaer automatisk uden bekræftelse". Mobilenhed: Log på din konto, gå til "Indstillinger og værktøjer" og fjern fluebenet ved indstillingen "Auto-konvertér valutaer".

Besøg siden om behandling og valutaveksling af penge for at se reglerne for valutakurser. BetStars forbeholder sig retten til uden varsel at ændre den måde, vekselkurser udregnes.

Valutaspekulation

Vores multivalutafunktioner er beregnet til at gøre din oplevelse hos os behagelig og nem og ikke til andre formål. Brug af BetStars' multivalutafunktioner til valutaspekulation er forbudt i henhold til vores tjenestevilkår.

Hvis BetStars har begrundet mistanke om, at valutaveksling foretages med andre formål, forbeholder vi os retten til med tilbagevirkende kraft at pålægge gebyr, der ikke blev opkrævet for valutavekslingen, og skride til enhver anden passende handling, som kan omfatte konfiskering af midler og/eller lukning af kundens konto hos BetStars.

Real Money FAQ

Chip Stack

Find svarene på alle dine spørgsmål om real money-overførsler og udbetalinger på BetStars.