Ansvarligt spil

Formål

Hos Stars Group bestræber vi os på at støtte og beskytte spillere, der er i risiko for at blive negativt påvirket af gambling, og det gør vi på forskellige måder, inkl. ved hjælp af selvudelukkelse, vejledning om ansvarligt spil, risikovurdering og spillerbekræftelse.

Vi har forpligtet os til at hjælpe og beskytte dem, der ikke bør spille overhovedet, eller som ønsker at begrænse, hvor meget de spiller.

Aldersverificering

Alle mindreårige kunder, der har givet falske oplysninger angående deres sande alder, vil få deres penge konfiskeret og vil risikere en retssag.

Sådan gør vi

 • Alle spillere, der opretter en ny konto, skal afkrydse et felt, der indikerer, at de er mindst 18 år gamle. Dette er et signal om, at vi ikke accepterer kunder under 18 år.
 • Når en kunde opretter en konto hos os, indsamler vi vedkommendes navn, adresse og fødselsdato for at bekræfte, at kunden er mindst 18 år gammel. Spillerens oplysninger bekræftes med en uafhængig kilde såsom det danske folkeregister. Desuden bruger vi NemID eller et lignende system med et sikkerhedsniveau, der opfylder OCES' krav.
 • Vi målretter ikke vores markedsføring mod mindreårige kunder. Det er hverken god forretning eller i overensstemmelse med vores personlige og firmaværdier at tiltrække mindreårige kunder.

Hvad kan du gøre?

 • Sørg for at beskytte din computer. Alle Windows-computere kan sættes op med passwordkontrol, så du skal indtaste et password for at få adgang til skrivebordet. Dette er generelt en god idé, men det er endnu vigtigere, hvis du har børn eller teenagere i huset. Du bør heller ikke fortælle nogen dit Stars-ID eller password. Du kan vælge, at softwaren ikke husker dit password, hver gang du logger på. Hvis du er bekymret for, om nogen forsøger at få adgang til din Stars-konto, bør du ikke lade softwaren huske dit password.
 • Hvis du har børn eller teenagere i huset, bør du bruge sikkerhedssoftware, der begrænser, hvilke hjemmesider de kan få adgang til, og som forhindrer fildeling og dine børns adgang til internettet. Her kan du se en kort liste med programmer:
 • Hvis du er bekendt med en mindreårig, der spiller på vores platform, skal du kontakte os. Du skal blot kontakte kundeservice, så tager vi os straks af det. Det første, vi gør, er at undersøge sagen, og hvis vi fatter mistanke, fryser vi kundens konto og anmoder om identifikation fra kunden. Vi tager disse anmeldelser meget alvorlige.
 • Vær en ansvarlig forælder. På mange måder betyder dette bare, at du skal holde ører og øjne åbne. Hvis du hører dine børn snakke om onlinespilkonti, indbetalinger eller udbetalinger osv., så skal du stille spørgsmål. Hvis du ser vores software på dit barns computer, skal du afinstallere den og snakke med barnet. En ansvarlig forælder er det bedste værn mod mindreårige pokerspillere. Du kan få rådgivning om, hvordan du taler til unge mennesker om gambling her.

Selvudelukkelse

Hvis du mener det at spille på sport påvirker dit liv i en negativ retning i stedet for at være en kilde til underholdning, vil vi gerne hjælpe dig. Først bør du besvare følgende spørgsmål:

 1. Har du nogensinde mistet arbejdstid eller tid fra din uddannelse pga. det at spille på sport?
 2. Har det at spille på sport nogensinde fået dig til at nedprioritere dit eget eller din families ve og vel?
 3. Har du nogensinde solgt noget eller lånt penge for at finansiere at spille på sport?
 4. Har du ofte spillet på sport, til du ikke havde flere penge?
 5. Er du nogensinde blevet ved med at spille længere, end du havde planlagt?
 6. Har du nogensinde overvejet selvdestruktiv adfærd eller selvmord pga. det at spille på sport?

Hvis du svarede "ja" til flere af disse spørgsmål, anbefaler vi, at du besøger Gamblers Anonymous.

Du kan tage hele testen på en af de følgende hjemmesider: www.gamcare.org.uk/get-advice/self-assessment-tool
www.ncpgambling.org/i4a/survey/survey.cfm?id=6

Selvudelukkelse fra alle danske onlinespilsider

Du kan udelukke dig selv fra alle danske onlinespilsider, der opererer under Spilleloven ved hjælp af det såkaldte ROFUS-register (Register Over Frivilligt Udelukkede Spillere).

Du kan vælge at udelukke dig selv permanent eller midlertidigt i en eller flere måneder. Ingen midlertidige selvudelukkelser kan fortrydes. Den permanente udelukkelse vil resultere i, at indestående penge skal udbetales, hvorefter din konto bliver lukket. Hvis du ønsker at blive slettet fra ROFUS-registret igen, er det muligt efter mindst ét år i henhold til Spilleloven. Det kan du gøre ved at kontakte Spillemyndigheden. Registret ligger hos Spillemyndigheden og vedligeholdes og opdateres af dem. Du kan klikke her, hvis du vil gå til deres side for selvudelukkelse.

Vi giver dig også muligheden for at udelukke dig selv i forskellige perioder. For at gøre det skal du logge ind, åbne ”Konto” og gå til ”Ansvarligt spil” i pop-up-vinduet.

Bemærk, at selvudelukkelser og timeouts ikke kan annulleres i løbet af den pågældende periode. Desuden omfatter alle selvudelukkelsesperioder alle væddemål. Din selvudelukkelse gælder din Stars-konto og alle produkter, hvor du bruger dit Stars-ID til at spille.

 • Vi tilbyder en "cool off"-periode på 24 timer samt udelukkelsesperioder på 7, 30, 60 og 120 dage. Du kan ikke placere væddemål hos os. Når du klikker på knappen og anmoder om en timeout eller en periode med selvudelukkelse, så begynder din timeout eller selvudelukkelse. Du bliver bedt om at lukke alle borde, du spiller på. Når du har gjort det, kan du ikke sætte penge ind på din Stars-konto. Desuden vil du ikke modtage nogen markedsførings-e-mails eller nyhedsbreve fra os.
 • 6 måneders selvudelukkelse. Dette er identisk med vores andre selvudelukkelsesperioder, bortset fra at vi beder dig om at hæve alle penge fra din Stars-konto først. Desuden bliver din konto ikke automatisk genaktiveret. Hvis du ønsker at vende tilbage, skal du sende en mail til kundeservice, efter din selvudelukkelse er slut.
 • Selvudelukkelse længere end seks måneder og op til tre år samt permanent selvudelukkelse. Hvis du vil udelukke dig selv mellem seks måneder og tre år eller permanent selvudelukke din konto, skal du kontakte kundeservice. Vi beder dig i så fald om at hæve evt. penge på din konto og lukker den efterfølgende. Bemærk, at hvis vi bliver informeret om, at din konto anmodes permanent lukket på grund af et problem med ansvarligt spil, så har vi strengere regler end Spilleloven. Hvis du har bedt om det, åbner vi ikke din konto igen, så du kan altså ikke spille igen efter et år. Din konto forbliver permanent lukket uden mulighed for at få den åbnet igen.
 • Kunder, der selvudelukker sig, mens de har et aktivt væddemål, vil få væddemålet indfriet på normal vis.

Hvis du bruger en Windows- eller Mac-computer og ønsker at selvudelukke dig fra alt onlinespil, kan du overveje at downloade gamban® – en software, der hjælper dig med at blokere adgang til alt onlinespil.

Du kan også se på GamBlock, som er en software, der begrænser en computers adgang til onlinespilsider.

Risici og potentielt negativ effekt ved at spille

Hvis du vælger at spille, bør du være klar over, at selvom de fleste spiller for sjov og for underholdningens skyld, er der altid risiko for at blive afhængig af at spille. Følgende er en liste over problemer i livet, som en afhængighed af spil kan føre med sig:

Psykiske helbredsproblemer – depression, angst, lavere selvværd
Fysiske helbredsproblemer – søvnløshed, hovedpine, smerter i ryg eller nakke
Sociale problemer – skænderier, problemer i forhold, fremmedgørelse, separation, skilsmisse, fysisk eller psykisk misbrug osv.
Finansielle problemer – mistet arbejde, pres fra gæld og betaling af lån og regninger, konkurs
Juridiske problemer – tyveri, bedrageri, anholdelse, fængsel
Problemer i skole/på arbejde – fravær, nedsat produktivitet, mangel på interesse

Du kan også læse her, hvordan Center for Ludomani beskriver de potentielt negative effekter ved at spille.

Sådan spiller du på sport ansvarligt

Hvis du vælger at spille på sport online, er der nogle generelle retningslinjer, der kan gøre oplevelsen sikrere, og som mindsker risikoen for, at der kan opstå problemer:

 1. Spil for fornøjelsens skyld, ikke for at tjene penge.
 2. Spil kun for penge, du har råd til at tabe. Brug aldrig penge, du skal bruge til vigtige ting, såsom mad, husleje, regninger eller din uddannelse.
 3. Lav indbetalingsgrænser, og sørg for aldrig at indbetale mere, end du har råd til at miste.
 4. Forsøg aldrig at indhente tab. Hvis du taber penge, skal du ikke spille for flere penge for at forsøge at vinde dem tilbage.
 5. Lad være med at spille, hvis du er træt, oprevet eller nedtrykt. Det er svært at træffe de rigtige beslutninger, hvis du ikke er i godt humør.
 6. Skab balance i det at spille på sport vha. andre aktiviteter. Find andre former for adspredelse, så det at spille på sport ikke bliver for stor en del af dit liv.

Hvis du har mistanke om, at du måske lider af ludomani, så søg rådgivning og hjælp her:

Danske centre – kontaktoplysninger:

Hvis du eller nogen, du kender, har et problem med ludomani, er der også en række danske centre, du kan kontakte. Herunder har vi kontaktoplysninger om centrene under Center for Ludomani:

Center for Ludomani i København
Fiolstræde 17B, st. tv.
1171 København K

Center for Ludomani i Odense
Østergade 42
5000 Odense C

Center for Ludomani i Aarhus
Gammel Munkegade 6D
8000 Aarhus C

Frederiksberg Centeret
Afdeling for spilleafhængighed
Esplanaden 8C, 2. sal
1263 København K
Telefon: +45 33 21 73 00
ludo@frederiksberg-centeret.dk

Spillemyndigheden har en app ved navn MitSpil, som har en test og selvevaluering samt information om ROFUS (Register Over Frivilligt Udelukkede Spillere). Mobilbrugere kan blot downloade appen fra den relevante butik på din iOS- eller Android-enhed.

Sådan begrænser du dine real money-indbetalinger og køb

Vi mener, at du skal kunne styre dit eget budget, når du spiller på sport online. Derfor lader vi dig sætte dine egne grænser for ugentlige indbetalinger. De grænser kan selvfølgelig ikke være højere end dem, vi allerede har sat for din konto.

Begrænsning af sportsvæddemål:

Ved at kunne sætte grænser for deres væddemål får individuelle spillere mulighed for at styre deres forbrug, da de kun kan spille på visse indsatsniveauer.

Du kan begrænse dit spil ved at bruge Ansvarligt spil-menuen under ”Værktøjer” > ”Ansvarligt spil” > ”Sæt grænse på indsats ved væddemål” på desktop eller under ”Mere” > ”Værktøjer og indstillinger” i appen. Der er også mulighed for at blokere sig selv fra at spille på sport i denne menu ved at vælge ”Spil ikke”.

Du kan også logge på din konto via vores hjemmeside. Fra menuen "Konto" har du adgang til vores værktøjer til at sikre ansvarligt spil.

Over 18 Only GamCare Certified GamCare Adictel Worried about excessive play? Click here for help.

Ansvarligt spil

Responsible Gaming

Vi har forpligtet os til ansvarligt spil, og bestræber os på at sikre en fornøjelig og positiv spiloplevelse.

Support FAQ

FAQ

Vores kundeserviceafdeling har lavet en liste med ofte stillede spørgsmål og tilhørende svar.

Pokerspils-FAQ

faq games

Ofte stillede spørgsmål om, hvordan man spiller poker på BetStars.