Passwordsikkerhed

Passwordsikkerhed online

BetStars benytter nogle af de bedste og sikreste systemer for at beskytte din kontos integritet.

Men din konto er ikke mere sikker end det svageste led, hvilket i mange tilfælde er ejerens password. Disse råd gælder ikke kun for din BetStars-konto, men også andre online password-beskyttede tjenester du måtte benytte dig af.

Passwordbeskyttelse er dit ansvar og fører til sikker onlinestyring. Vi kan ikke understrege dette nok. Behandl din BetStars-konto som en bankkonto – det er dine penge, og vi ønsker at hjælpe dig med at beskytte dem.

Der er tre primære måder, dit password kan komme i fare:

 1. Nogen får dit password, ved at du fortæller dem det.

  Den bedste måde at undgå dette er aldrig at give dit BetStars-password til andre. Fortæl det ikke til venner eller familie og lad aldrig andre bruge din konto.
 2. Nogen gætter dit password, hvis du bruger et ord eller en frase, der nemt kan gættes.

  Brug aldrig simple passwords som ‘password’, ‘qwerty’, dit bruger-ID eller navn. Hvis du har gjort noget, du er kendt for - så som at vinde en bestemt pokerturnering - skal du ikke bruge det som password.
 3. Nogen ‘phisher’ dit password ved at skabe en falsk hjemmeside eller ved at installere ubehagelig software på din PC.

  Det eneste sted, du nogensinde bør indtaste dit password, er når du logger ind i BetStars-klienten. BetStars vil aldrig bede dig om at sende dit password til os, og du bør aldrig sende det til os eller andre. Der er ingen legitime hjemmesider (som du får adgang til via din web browser), der kræver dit BetStars-password.
  Du bør også sikre, at din computers styresystem er opdateret, og at du bruger det bedste indenfor Internetsikkerhedssoftware, inkl. virusbeskyttelse, firewalls og så videre.

Sådan sikrer du dit password bedst

Her er nogle gode retningslinier for at undgå passwordproblemer:

 1. Skriv ikke dit password ned hvor andre kan finde det.
 2. Skift dit password ofte.
 3. Efterlad ikke computeren med kontoen logget ind, hvis andre har adgang til din computer.
 4. Brug ikke ‘Remember Password’-muligheden på login-skærmen hvis andre har adgang til din computer. Dette gælder især på kontorer og kollegier.
 5. Fald ikke for svindelnumre hvor andre ønsker at få adgang til din konto. Hvis et tilbud lyder for godt til at være sandt, så er det nok også for godt til at være sandt.

Sådan laver du et stærkt password

Ved beskyttelse mod en ondskabsfuld hacker er de bedste passwords dem, som hackeren ikke kan gætte. Her er nogle gode retningsliner, der hjælper dig med at skabe stærke passwords:

 1. Brug ikke noget indlysende som password, da det vil være nemt at gætte det. Brug ikke dit navn, din fødselsdato eller andre simple fraser.
 2. Sørg for at det er langt. Jo længere passwordet er, jo bedre er det. Passwordets styrke stiger eksponentielt med længden. Dit password bør være mindst otte tegn langt, og 14 tegn eller længere er meget bedre.
 3. BetStars lader dig skabe et password på op til 20 tegn – langt nok til en frase bestående af adskillige ord (en ‘pass phrase’ på engelsk). En pass phrase er ofte nemmere at huske end et enkelt password, og samtidig er det længere og sværere at gætte.
 4. Kombiner bogstaver, tal og symboler. Jo større variation i tegnene brugt i dit password, jo svære er det at gætte.  Et 15-tegns password bestående udelukkende af tilfældige tal og bogstaver er omkring 33.000 gange stærkere end et 8-tegns password bestående af tegn fra hele tastaturet. Hvis du ikke kan lave et password, der inkluderer symboler, skal du gøre det betydeligt længere for at få samme grad af beskyttelse. Et ideelt password kombinerer både længde og forskellige typer af symboler.
 5. Brug hele tastaturet, ikke blot de mest normale tegn. Symboler indtastet ved at holde ‘Shift’-tasten nede og indtaste et nummer er meget normale i passwords. Dit password er meget stærkere, hvis du vælger fra alle symbolerne på tastaturet, inkl. tegnsætning, der ikke er fra den øverste række på tastaturet.
 6. Brug ord og fraser der er nemme for dig at huske, men som andre vil have svært ved at gætte. Den nemmeste måde at huske dine passwords eller pass phrases er at skrive dem ned. I modsætning til almen opfattelse er der intet galt i at skrive passwords ned, men de skal være påpasseligt beskyttet for at forblive sikre og effektive.
 7. Generelt er passwords nedskrevet på papir sværere at kompromittere over Internettet, end passwords husket af password-managere, hjemmesider og andre software-baserede passwordhuskere.

Skab et stærkt password, der er nemt at huske med disse seks trin

Sæt dig ned og brug et par minutter på at skabe et stærkt password. Du vil skulle bruge dette password, hver gang du logger på BetStars, så det kan godt betale sig at gøre det rigtigt.
Brug disse trin til at lave et stærkt password (tak til Microsoft):

 1. Tænk på en sætning du kan huske. Dette er basis for dit stærke password eller din pass phrase. Brug en sætning der er nem at huske, såsom "My son Aiden is three years old."
 2. Hvis frasen er 20 tegn eller mindre, kan du bruge dette som pass phrase (med mellemrum mellem tegnene).
 3. Hvis den er for lang, skal du konvertere den til et password. Tag det første bogstav i hvert ord af sætningen du har skabt for at skabe et nyt volapykord. Hvis vi bruger eksemplet fra før, får vi: "msaityo".
 4. Tilføj lidt kompleksitet ved at blande store og små bogstaver og numre. Det er guld værd at benytte sig af bogstavsombytning eller "stavefejl". For eksempel kunne man med den tidligere pass phrase stave Aidens navn forkert eller udskifte ordet "three" med nummeret 3. Der er mange mulige måder, man kan bytte rundt på, og jo længere sætningen er, jo mere komplekst kan dit password blive. Din pass phrase kunne blive "My SoN Ayd3N is 3 yeeRs old." Hvis du ønsker et kortere password, kan det resultere i et password som "MsAy3yo".
 5. Endelig kan du udskifte nogle tegn med specielle tegn. Du kan bruge symboler, der ligner bogstaver, kombinere ord (fjerne mellemrum) og andre måder, der gør dit password mere komplekst. Med disse tricks kan vi skabe en pass phrase, der hedder "MySoN 8N i$ 3 yeeR$ old" eller et password (der bruger første bogstav i hvert ord), der hedder "M$8ni3y0".
 6. Test dit nye password med BetStars’ Password Checker. Vores Password Checker er en ny funktion i softwaren, der hjælper dig med at bedømme dit passwords styrke, når du indtaster det.

Password strategier, der bør undgås

Det er vigtigt at undgå passwords, som hackere kan gætte. Nogle tips til at undgå passwords der er nemme at gætte:

 1. Gentag ikke det samme bogstav eller nummer flere gange og undgå normale sekvenser. Eksempler som ‘12345678’, ‘222222’, ‘abcdefg’ eller bogstaver, der er ved siden af hinanden på tastaturet, hjælper ikke med at lave et sikkert password.
 2. Brug ikke kun udskiftninger af numre eller symboler, der ligner. Folk, der prøver at stjæle dit password, er smarte nok til ikke at blive snydt af normale lignende udskiftninger, såsom at udskifte 'i' med '1' eller 'a' med '@', som i ‘P0k3rst@r5’ og ‘P@ssw0rd’. Men de kan dog være behjælpelige i forbindelse med andre bestræbelser, så som lange passwords eller bevidste stavefejl af ord for at forbedre dit passwords styrke.
 3. Brug ikke dit brugerID eller dele af dit navn, din fødselsdag og lignende. Hvis du har en side eller profil på et socialt netværk (så som Facebook eller MySpace), bør du ikke benytte oplysninger fra disse i dit password.
 4. Brug ikke ord, der optræder i ordbøger af nogen sprog. En udbredt teknik brugt af forbrydere er at gætte passwords baseret på ord fra ordbøger.
 5. Brug ikke samme password på BetStars og andre steder. Hvis du for eksempel har det samme password på BetStars og i et diskussionsforum om poker, og forummets systemer bliver hacket, vil din BetStars-konto også være et oplagt mål.

Ansvarligt spil

Responsible Gaming

Vi har forpligtet os til ansvarligt spil, og bestræber os på at sikre en fornøjelig og positiv spiloplevelse.